Hard Rock Cafe anunţă lansarea unui nou meniu cu deserturi, în colaborare cu bloggerul culinar Prăjiturela

0
1157

Hard Rock Cafe Bucureşti ne informează azi că pregăteşte o actualizare a meniului său de deserturi, printr-o colaborare cu bloggerul culinar Prăjiturela. Noua gamă de deserturi Sweet Stories va fi una în ediţie limitată şi include 3 deserturi de vară.

Acest insert este o premieră în meniul Hard Rock Cafe România şi cele 3 noi deserturi sunt următoarele: Panna Cotta, Pavlova şi Tartă de ciocolată, disponibile în restaurant pentru următoarele 6 săptămâni.

Căutăm întotdeauna noi moduri de a ne surprinde clienţii şi ne bucură de fiecare dată când ni se alătură oameni la fel de pasionaţi de arta culinară. PrăjiturEla ne-a câştigat prima dată cu celebra ei tartă cu lime, iar astăzi suntem bucuroşi să facem încă un pas în această colaborare şi să inaugurăm o premieră în meniul nostru – primele deserturi semnate exclusiv de un blogger culinar. Noile deserturi sunt o propunere excelentă pentru perioada verii şi aduc noi note de savoare meniului nostru.” – a declarat Marius Băban, Director General Hard Rock Cafe Bucureşti.

Iată şi ce include fiecare desert:

  • Panna Cotta cu Topping de căpşuni: desert fin şi răcoritor, scăldat în sos de căpşuni coapte cu oţet balsamic şi ornat cu flori comestibile
  • Pavlova: prăjitura cea mai căutată din cofetării, acum cu fructe proaspete, crema răcoritoare de lime şi lapte condensat. De văzut cum stă şi cu bezeaua
  • Chocolate Caramel Tart: o combinaţie de ciocolată neagră, caramel sărat şi fulgi de sare Maldon, servit cu îngheţata rece de vanilie

Sweet Stories este inaugurat chiar azi, pe 27 iulie, începând cu ora 19:00, într-un eveniment deschis publicului, care include şi un concert live al trupei Popas Band şi o tombolă cu premii surpriză.

Sunt extrem de onorată să răspund invitației Hard Rock Cafe Bucharest și emoţionată să văd cum vor fi primite aceste trei deserturi în următoarea lună. Nu doar că îmi poartă semnătura, dar le-am gândit cu multă pasiune, într-un mix de arome care să satisfacă o plajă largă de preferințe și să aducă puţină vară în farfurie. Colaborarea cu Hard Rock Cafe este foarte aproape de sufletul meu şi a venit foarte natural. Dorim ca împreună să aducem un pic de dulce, prin gusturi bune şi calitatea preparatelor din noul insert.” – a adăugat Mihaela Sava, blogger culinar PrăjiturEla.