Finalista Chefi la Cuţite sezonul 9 Elena Matei îţi prezintă îngheţata Crunchy Cheesecake

0
851

Am început să vedem tot mai des parteneriate între finalişti sau câştigători ai emisiunii Chefi la Cuţite şi serviciile de delivery. Întâi am putut degusta meniurile din finala sezonului 9, iar în martie am încercat un Blenchef Burger de la Roxana Blenche şi Hard Rock Cafe. În această lună Chef Ionuţ Belei ne oferea un burger special prin Tazz, iar acum Elena Matei ne oferă un desert adecvat sezonului.

Elena Matei a fost finalistă a sezonului 9, de la echipa verzilor, a lui Sorin Bontea. Ea a gătit la desert în finală un mousse de ciocolată cu jeleu de mango şi zmeură. Pricepută în ale cofetăriei şi deserturilor, Elena ne oferă doar pe 28 iulie prin Tazz un Crunchy Cheesecake Icecream printr-un parteneriat cu gelateria Sweetology. Aceasta se află în centrul Capitalei, în zona Amzei şi este şi cofetărie cu cheesecake-uri apreciate, îngheţată şi prosecco.

Elena Matei a creat un hibrid între prăjitură şi îngheţată, un Crunchy Cheesecake Icecream. Are 350 de grame şi costă 49 de lei, iar dacă ai eMAG Genius poţi avea reducere de 50%. Îngheţată include bucăţi de cheesecake, biscuite digestiv, lapte, frişcă şi sos de zmeură/mure. Porţiile sunt limitate şi se pot comanda doar pe 28 iulie, doar prin Tazz. Poţi alege şi „Ridicare personală” pentru a lua comanda de la Sweetology.

Detalii aici