Franciza Marty Restaurants din Cluj ajunge la Bucureşti luna viitoare

2348

Cel mai mare lanţ de restaurante din Cluj-Napoca, Marty Restaurants este gata să ajungă în Bucureşti, începând cu luna viitoare. Prima locaţie din Capitala va fi inaugurată în mall-ul Sun Plaza. Avem detalii mai jos.

În primul rând sosirea acestui restaurant la noi vine pe fondul extinderii Sun Plaza, care a primit un extra de 11.000 de metri pătraţi într-o aripă nouă. Au fost renovaţi alţi 9000 de metri pătraţi la interiorul mallului din Berceni. Cât despre Marty Restaurants, va sosi în Bucureşti după o investiţie de 500.000 de euro. Povestea aceasta clujeană de succes lua startul în anul 2000 şi se extindea în anul 2004.

În acest moment există 6 locaţii Marty Restaurants în Cluj-Napoca, cu afaceri de 12 milioane de euro doar în 2017. Acele restaurante au 600 angajaţi şi judecând după investiţia locală, mă aştept la un local amplu. Pentru extra context, aflaţi că Marcelus Suciu, fondatorul acestei francize este cofondator şi al lanţului de cafenele Narcofee Roasters, care la rândul său a ajuns la Bucureşti în ultimul an.

Revenind la restaurantul nou, acesta va avea o suprafaţă de 110 metri pătraţi (interior şi terasă). Marty Restaurants are şi serviciu de livrare, catering, servicii de organizare de zile de naştere şi meniuri tematice. Am remarcat în meniul restaurantului o serie de cheesecake-uri cu cu glazuri variate, inclusiv unele raw vegane chiar. Platouri speciale de post sunt disponibile de asemenea, iar pasionaţii de burgeri vor găsi şi ei preparate pe gustul lor.

Coaste, supă de ciuperci, salate, quesadilla şi pizza sunt în meniu, plus gulaş.

Sursa foto