Paprika TV dezvăluie noile programe pe luna iunie 2020: Great British Bake Off + Arome Napoletane

2375

Paprika TV a revenit cu o nouă serie de recomandări de programe TV pentru luna iunie 2020. În prima lună de vară se lasă cu un nou sezon de „The Great British Bake Off” aka „Campionatul Deserturilor”, care începe pe 10 iunie. Ce alte noutăţi apar aflaţi mai jos.

Pe 10 iunie debutează sezonul 5 din „The Great British Bake Off Masterclasses”, cu 4 episoade a câte 60 de minute. Premiera este pe 10 iunie de la ora 21:15, iar Mary Berry şi Paul Hollywood, cei doi membri ai juriului din „Masterul Cofetar” îşi vor ocupa locul în cortul în care are loc competiţia. Ei vor primi aceleaşi sarcini ca şi adversarii din competiţie şi ne arată ce ar fi făcut în locul concurenţilor. Mary şi Paul îşi vor împărtăşi propria viziune, cu care putem obţine deserturi perfecte şi acasă.

În plus, din iunie până în septembrie puteţi urmări de luni până vineri de la ora 20:50 două show-uri pur peninsulare: „Arome Napoletane” cu David Rocco” şi „Evadare în Italia cu Gino”. Această din urmă emisiune are deja 7 sezoane şi 49 de episoade şi este o producţie britanică prezentată de Gino D’Acampo. El explorează cele mai apreciate preparate italieneşti şi modul în care ele sunt gătite în fiecare regiune, de la Roma la Napoli şi din Milano în Palermo.

Pe 6 iunie la ora 19:00 începe „Macao Gourmet”, în care Justine Schofield ne prezintă diversitatea culinară din Macao, între specialităţi cu inspiraţie portugheză şi chinezească, până la preparate moderne. Este o serie de 6 părţi, care o vede pe Justine pornind la drum prin Macao, gustând street food, dar şi chefi reputaţi şi veterani ai bucătăriei locale. Tot în iunie veţi mai putea viziona noi episoade din „Gusturile Italiei cu Antonio Passarelli”, dar şi „Periplu Culinar cu Nadiya”, „Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău” şi „Anthony Bourdain: Locuri necunoscute”.