A început festivalul Bărbaţi pe Mătăsari 2: concerte, mâncare stradală şi produse artizanale

0
2387

După festivalul Femei pe Mătăsari, în ultimul an a început să apară şi un spinoff dedicat publicului masculin, „Bărbaţi pe Mătăsari”. Evenimentul ajunge la ediţia a doua şi are loc azi, pe 19 octombrie şi mâine, pe 20. Se poate vizita între orele 11 dimineaţa şi 11 seara şi aflaţi mai jos ce include.

Avem de-a face cu un festival urban desfăşurat în zona străzii Mătăsari din Bucureşti, aproape de zona Iancului. Găzduieşte mici meşteşugari, artişti şi artizani, în principiu fiind un târg al afacerilor conduse de bărbaţi. Sunt căsuţe cu limonadă de coacăze şi vişine, dar şi un food truck cu gofre cu Nutella, biscuiţi şi miere, plus multe van-uri cu burgeri.

Meat Busters se află deja acolo, pregătind un pulled pork ca la carte. Expozanţii au adus şi portofele din piele, îmbrăcăminte steampunk, produse de olărit, bibelouri şi decoraţiuni. Multe standuri au dovleci de Halloween şi plăcinte cu dovleac. Am văzut că participă şi Flameburgers, iar pasionaţii de fructe mare pot degusta nişte calamari şi midii de la Drunken Squid.

Deocamdată Firma făcea un soundcheck pentru concert, iar lista cu artişti îi include şi pe cei de la Golan, Savoy, YCCMD, Bălaşa, Om la Lună şi mulţi alţi artişti indie. Azi la ora 19:00 are loc o degustare de whiskey pe care nu vreţi să o rataţi. Mai multe detalii despre eveniment, dar şi poze şi video live vedeţi pe Facebook.