All-YOU-CAN-EAT, PORSCHE și FIVE GUYS (STUTTGART)

0
577

🍽 Neața bună dragilor și bine v-am găsit la un nou episod pe canal! Astăzi o să mergem în prima parte la Muzeul Porsche, apoi să încercăm burgerii de la Five Guys și mai apoi un all-you-can-eat cinstit.

Muzel Porsche

Ferdinand Porsche a înființat „Dr. Ing. h. c. F. Porsche GmbH” în 1931, cu sediul în Königstrasse în centrul Stuttgartului. Compania oferea inițial servicii de consultanță și proiectare și nu construia automobile sub numele propriu. Unul dintre primele contracte a fost cu guvernul german pentru a proiecta o mașină populară, „Volkswagen” în germană. Poți aprofunda subiectul, aici.

Mâncarea

A fost pentru prima dată când am încercat burgerii de la Five Guys și mi s-au părut buni. Cel mai fain lucru a fost că am putut să-mi customizez burgerul exact cum am vrut, deci ăsta e un avantaj pentru cei care vor ceva mai sănătos. Așa că, dacă găsești un Five Guys, intră cu încredere, nu o să regreți.

All-you-can-eat

Nu puteam ajunge în Germania și să nu încerc un all-you-can-eat asiatic. Meniul a costat 32 de euro și pot spune că aș încerca această experiență măcar o dată pe săptămână. Ce mi-a plăcut foarte mult au fost fructele de mare gătite pe loc.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

#Restaurant #food #foodreview #review #travel #vlog #foodvlog #romania #porsche #allyoucaneat #porsche911

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239