Am mâncat la Whisper din Timișoara somon în crustă de verdețuri cu arahide, sos teriyaki și orez

0
520

🍽 Având în vedere că a sosit momentul cinei am luat hotărârea să merg în piața Libertății din Timișoara și să îmi aleg un restaurant.

După câteva ture am ales să merg la Restaurant Whisper, un loc destul de cochet, care era plin de clienți. Intrând in restaurant mi-a plăcut din prima design-ul, din tavan atârnau tot felul de plante și m-a dus direct cu gândul la ceva tropical. Așezându-mă la masă, am primit și meniul, iar cam tot era pe bază de Josper.

În final mi-am ales un somon în crustă de verdețuri și arahide cu sos teriyaki și orez cu unt, iar ca băutura un vin roșu sec. Farfuria a arătat binișor, somonul a fost gătit corect iar în orez s-a simțit untul cum trebuie.

Sosul teriyaki nu a avut nimic greșit, un sos simplu pe bază de soya și miere, care a ajutat preparatul să alunece mai bine. Atât pot să vă spun pentru că vă las să vă uitați la acest episod.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat!

🟢 SITE: https://restaurantwhisper.ro/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/Restaurantwhisper
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/restaurant_whisper/
🟡 ADRESĂ: Piața Libertății 2, Timișoara 300077
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/8oKmk3V2cZammXHq8
🔴 COMENZI (Tazz, Glovo, Foodpanda, Takeaway, Bolt Food)
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: +40 720 833 336

#Restaurant #Whisper #Timisoara

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239