McDonald’s ascunde burgeri în paginile cărţilor de pe Elefant.ro pe 15 februarie (Cuvinte Magice)

0
660

McDonald’s a anunţat desfăşurarea unei campanii alături de Elefant.ro, sub numele de „Cuvinte Magice”. Această campanie încurajează lectura şi se petrece cu ocazia Zilei Naţionale a Lecturii. Campania se desfăşoară la nivel naţional şi are rolul de a recompensa cititorii pasionaţi şi de a motiva lectura în rândul cititorilor ocazionali. Există şi o surpriză gustoasă: 2500 de vouchere ce constă în produse din meniul McDonald’s.

Acestea sunt ascunse pe Elefant.ro printre paginile cărţilor comandate pe data de 15 februarie. Campania ţine doar la acea dată şi are rolul de a încuraja lumea să citească mai mult. Mecanismul campaniei „Cuvinte Magice” este unul simplu: primele 2500 de comenzi de carte lansate pe website-ul Elefant.ro în data de 15 februarie vor include un voucher pentru un produs McDonald’s (burgeri, plăcinte, McNuggets etc)

Oferta este disponibilă indiferent de valoarea comenzii, de limba sau domeniul ales pentru cărţile selectate. În funcţie de cuvântul surpriză inscripţionat pe voucher cititorii se vor bucura de unul dintre următoarele produse McDonald’s: hamburger, sandviş McPuisor, porţie mică de cartofi prăjiţi, plăcintă cu vişine sau cafea. Premiile se pot revendica în oricare dintre restaurantele McDonald’s din ţară, inclusiv la McDrive în baza prezentării voucherului şi în limita stocului disponibil, între 15 februarie şi 15 martie 2022.

„Lectura este o activitate pe care o susținem constant, prin programele pe care le derulăm pentru clienți, cum este Happy Meal Reader, prin care am introdus cărți cu povești în meniul Happy Meal. De aceea, pentru noi, Ziua Națională a Lecturii a fost o oportunitate de a duce această susținere la nivel național, în rândul comunităților de clienți McDonald’s din toată țara. Iar campania pe care o derulăm alături de Elefant.ro este modul nostru de a recompensa cititorii pasionați.”, a declarat Elena Goți, Manager de Comunicare Premier Restaurants România.

Această zi naţională este sărbătorită pentru prima dată în anul 2022 şi va include pe 16 februarie diferite ateliere, evenimente, cluburi de lectură, discuţii şi dezbateri la biblioteci, muzee, unităţi de învăţământ şi asociaţii. Toate pe tema promovării lecturii. Mai multe detalii despre campanie aveţi aici.