AMSTERDAM ȘI CELE MAI SCUMPE CHIFTELE DIN VIAȚA MEA

0
334

🍽 Bună ziua dragilor și bine v-am găsit la un nou episod pe canal!

Astăzi m-am gândit să luăm cina împreună, tocmai în Amsterdam. Orașul a fost fondat la gura râului Amstel, care a fost îndiguită pentru a controla inundațiile. Numele orașului derivă de la barajul Amstel. Inițial, un mic sat de pescari la sfârșitul secolului al XII-lea, Amsterdam a devenit un port mondial important în timpul Epocii de Aur olandeze a secolului al XVII-lea, când Țările de Jos erau o putere economică. Amsterdam este centru principal pentru finanțe și comerț, precum și un centru de producție de artă seculară. În secolele al XIX-lea și al XX-lea, orașul s-a extins și au fost planificate și construite multe cartiere și suburbii noi. Canalele din Amsterdam și linia de apărare din secolul 19-20 din Amsterdam sunt ambele pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Sloten, anexat în 1921 de municipalitatea Amsterdam, este cea mai veche parte a orașului, datând din secolul al IX-lea.

De Hallen

După ce m-am plimbat puțin în oraș, am zis să merg către cea mai importantă piață de mâncare din oraș. Vreau să vă spun că dacă veniți în Amsterdam, prețurile la capitolul mâncare nu sunt deloc mici. Am dat o mică raită prin piață și am ales un cârnat tipic olandez, chiftele și cartofi prăjiți, în total 27 de euro. Cârnatul nu m-a dat deloc pe spate, într-un fel mi-a adus aminte de wurst iar chiftelutele au fost super bune, cu un sos de muștar, m-am simțit ca acasă doar că prețul a fost destul de piperat, 9 euro. Atât vă pot spune pentru că vă las să vizionați cel mai nou clip.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

#Restaurant #food #amsterdam #timisoara #bucuresti #cluj #review #foodreview #holland #romania #mancare #degustamcudenis

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239