TOP 5 QUESSADILLA DIN TIMISOARA

0
835

🍽 Ziua bună dragilor și bine v-am găsit la un nou top pe canal! De data aceasta m-am gândit să caut mâncare mexicană, mai exact Quessadilla.

Diminutivul mexican al lui quesada este un fel de mâncare mexicană constând dintr-o tortilla care este umplută în principal cu brânză și uneori cu carne, condimente și alte umpluturi și apoi gătită pe o plită sau aragaz. În mod tradițional, se folosește o tortilla de porumb, dar se poate face și cu tortilla de făină.

Am ales să merg în 5 localuri ca să încerc acest preparat. Prima locație a fost Taco Bell unde am găsit o quessadilla la 18 lei și care a fost foarte simplă. Ce-i drept nu mă așteptam să fie chiar așa gustoasă, dar a demonstrat contrariul. Cel mai mult mi-a plăcut sosul care a fost unul picant, și parcă mai mergea puțină brânză.

A doua locație a fost El Burrito, unde quessadilla nu a avut gust chiar dacă a avut mai multe ingrediente față de precedenta și la prețul de 32 de lei.

A treia locație a fost la Manufaktura unde am găsit o quessadilla la 38 de lei cinstită. A fost puțin reinterpretată cu sos worcestershire care a dat un gust aparte și acompaniată de un mix de salată cu ardei deshidratati.

A patra locație a fost El Maguey, iar aici pot spune că m-a cucerit mâncarea inclusiv cât și atmosfera. Mai multe o să vedeți în clip pentru că nu vreau să dau chiar așa multe detalii.
Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

Locul 1 https://www.facebook.com/elmagueyromania

Locul 2 https://www.facebook.com/ManufakturaTheCoffeeShopRestaurant/

Locul 3 https://www.facebook.com/frieshub

Locul 4 https://instagram.com/tacobellro?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Locul 5 https://www.facebook.com/elburrito.timisoara

#Restaurant #mexico #timisoara #romania #food #foodreview #bucuresti
#tacos #review #foodvlog #vlog #travel

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239