Berăria Hop Garden a avut afaceri de 4.4 milioane de lei în 2019, cu o creştere de 65%

1
1458

În luna iulie a acestui an scriam despre Hop Garden Parc, o nouă berărie în Parcul Drumul Taberei, cel mai nou membru al grupului Magic By Hop Garden. Acum aflăm cum a mers Hop Garden în 2019, berăria anunţând rezultatele la încheierea anului fiscal 2019.

Berăria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden a încheiat anul fiscal 2019 cu o creştere de 65% a cifrei de afaceri, ajungând la 4.4 milioane de lei. Saltul este vizibil faţă de cei 2.6 milioane de lei din 2018. În perioada martie 2019-martie 2020, grupul Magic by Hop Garden a realizat investiţii de peste 2 milioane de lei, sumă folosită pentru a amenaja spaţiile berăriei Hop Garden, interioare şi exterioare. A fost modernizat şi complexul Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr 115 şi a avut loc un rebranding al grupului, alături de proiectul de reamenajare şi redeschidere a grădinii de vară Hop Garden Parc, din Parcul Moghioroş.

Hop Garden este o berărie lansată în anul 2018 şi singurul spaţiu al grupului Magic by Hop Garden situat în Splaiul Unirii numărul 225. Are o capacitate de 200 de locuri şi o terasă de 400 de locuri, bună pentru întâlniri cu prietenii, dar şi evenimente private şi corporate. În a doua jumătate a anului 2020 compania a investit în activităţi pentru creşterea retenţiei clienţilor în spaţiile localului şi să atragă noi clienţi prin noi meniuri şi preparate.

În acest moment meniul include mixuri de bruschete, supă cremă de ciuperci, platou vegetarian, dar şi coaste de porc, pastramă de oaie, şniţel de porc, penne cu somon şi vodka, burger cu haloumi sau somon, dar şi pizza. La desert avem tort de mere cu îngheţată, parfait de nuci şi alune, souffle de ciocolată, cheesecake şi îngheţată.

Grupul include şi un Magic Ballroom, spaţiu de evenimente private, cu suprafaţa de 800 mp, împărţit în două saloane specializate. Hop Garden Parc din Drumul Taberei are o suprafaţă de 1000 de mp, cu acces din parc şi din interiorul ştrandului. Capacitatea totală este de până la 500 de locuri la masă.