CibinFEST aduce atmosfera de festival bavarez la Sibiu de pe 20 pe 23 septembrie

0
1152

Începând de mâine, 20 septembrie, Sibiul devine gazda festivalului CibinFEST 2018. Vă aşteaptă 4 zile de distracţie specific bavareză în Piaţa Mare din Sibiu. Un cort uriaş de 2400 de metri pătraţi a fost montat în Piaţă şi vei găsi acolo atât un târg de toamnă, cât şi un parc de distracţii pentru cei mici.

CibinFEST 2018 este un soi de Oktoberfest localizat, iar ediţia din acest an este mai scurtă şi nu include un parc de distracţii extreme. Până acum evenimentul dura 11 zile, iar de la anul va reveni la această formulă, dar în 2018 primim o variantă mai scurtă. Elementele cheie sunt totuşi aici: cortul, berea, muzica şi târgul de produse tomnatice. Mă gândesc la struguri, must, vin, pastramă de berbecuţ, plăcinte, cârnaţi şi alte bunătăţi.

Echipa Szigeti Grill se va ocupa de aspectul culinar din cort. Vă aşteaptă ciolane uriaşe pregătite la grătar, dar şi cârnaţi bavarezi, serviţi cu halbe de bere şi varză murată. Rulota Bătrânu’ Sas este la datorie cu cei mai mari wurst din ţară, cu o sumedenie de sosuri şi cărnuri de calitate. Accesul la eveniment este gratuit, iar CibinFEST este organizat de către Asociaţia Events for Tourism în parteneriat cu A1 Events.

Şi muzica va fi bavareză şi aşteptăm să apară aici lista oficială cu artişti care vor participa la eveniment.