Brutăriile PAUL sărbătoresc luna iubirii cu o nouă colecţie de prăjituri, ediţie specială

0
794

Ca în fiecare an în preajma lui Valentine’s Day, Brutăriile PAUL sărbătoresc evenimentul cu prăjituri speciale. Aşa cum ne-am obişnuit Ziua Îndrăgostiţilor transformă toată luna februarie în Luna Iubirii, iar PAUL ne oferă o nouă colecţie de prăjituri, ediţie specială. Aflaţi care sunt noile preparate mai jos.

Tematica este „Un Coeur pour Deux”, adică ideea unei prăjituri perfectă pentru a fi împărţită în doi. Noua gamă include tarte, brioşe, produse de patiserie în formă de inimă, realizate după reţete franţuzeşti. Veţi găsi noile preparate în toate brutăriile PAUL, inclusiv cele de tip chariot până pe 25 februarie. Îndrăgostiţii se vor putea îndulci cu deserturi realizate din ingrediente atent selecţionate, de cea mai bună calitate, cu un design tematic, în formă de inimă.

Noua colecţie de prăjituri reinterpretează simbolul iubirii, inima şi include 4 tipuri de deserturi din diverse sortimente:

  • Coeur Feuillette Framboise: o prăjitură cu cremă de vanilie şi zmeură
  • Tartele Coeur pentru 2 persoane, cu căpşuni, zmeură sau mix de fructe
  • Palmier au Chocolat: deliciu din foietaj caramelizat şi glazurat cu ciocolată
  • Brioche Coeur Chocolat: brioşă franţuzească cu ciocolată

PAUL are o tradiţie de peste 130 de ani şi este un reper în arta brutăriei franţuzeşti. Are peste 750 de brutării deschise în întreaga lume. Povestea sa începea în 1889 în Franţa, cu o brutărie şi patiserie de familie. În România PAUL este prezent din 2008 şi deţine 13 locaţii, aflate în Bucureşti.