Burger King sărbătorește luna iubirii prin lansarea a doi burgeri speciali – Black & Pink sunt acum disponibili în restaurantele din Thailanda

0
159
Burger King
Burger King sărbătorește luna iubirii prin lansarea a doi burgeri speciali - Black & Pink sunt acum disponibili în restaurantele din Thailanda

Burger King nu ratează nicio ocazie de a experimenta cu noi tipuri de preparate. După debutul burgerului vegan cu ocazia lui Veganuary, gigantul lansează burgerii Black & Pink cu ocazia zilei de Valentine’s Day. Astfel, îndrăgostiții pot sărbătorii luna iubirii printr-un duo suculent, colorat și special. Din păcate, oferta este valabilă doar în Thailanda începând cu 2 februarie până pe 28 februarie. Mai jos avem detalii.

  • Black Double Grilled Onion Burger, pe numele său complet, include două chiftele de carne de vită, două felii de brânză și ceapă caramelizată. Toate acestea se află între două chifle de culoare neagră, suculente și este servit cu un sos special barbecue.
  • Pink Salmon Burger conține file de somon fript cu textură crocantă, o bucată generoasă de brânză care se topește și un sos special. Toate acestea între cele două chifle de culoare roz.

Black Double Grilled Onion Burger se vinde pentru aproximativ 4.99 dolari, în timp ce Pink Salmon Burger este mai ieftin, fiind disponibil la un preț de aproximativ 2.98 dolari. A existat și o mică confuzie odată cu lansarea noilor burgeri. Mulți localnici au asociat cele două variante cu populara formație K-Pop – BLACKPINK. Se pare totuși că nu există nicio legătură între noii burgeri și aceasta. De asemenea, clienții nu s-au arătat tocmai mulțumiți de ceea ce au primit, comparativ cu reclama.

Merită menționat faptul că pentru chifle s-a folosit un colorant natural, deși Burger King nu a dezvăluit detalii. Pentru a obține culoare roz, restaurantul ar fi putut folosi suc de sfeclă roșie. Cât despre chifla neagră, aceasta se poate obține prin combinarea cernelii de sepie în aluat. Între timp, au început să apară și pe plan local oferte cu ocazia Valentine’s Day. Brutăria Paul de exemplu, sărbătorește luna iubirii cu noi sortimente de prăjituri în ediție specială.