Cum stăm cu mâncarea la UNTOLD 2020? Creşte zona de food court şi numărul standurilor

0
2348

UNTOLD se extinde în fiecare an, iar în 2020 se va extinde zona de food şi va creşte numărul de vendori la 100. Am aflat mai multe detalii dintr-un material realizat de Adevărul, care a stat de vorbă cu organizatorii, mai precis cu Bogdan Gheorghiu. Acesta se ocupă cu secţiunea de mâncare şi băutură de la UNTOLD, dar şi Neversea. Ce planuri sunt pentru acest an aflaţi mai jos.

Pentru UNTOLD 2020 se vor pregăti spaţii pentru 100 de vendori şi vor apărea şi două noi zone de food court. Cei care merge la festival vor putea alege din 100 de food truck-uri, dar şi un restaurant a la carte aflat în parcul de lângă stadion. Acolo ai experienţă de restaurant şi eşti servit la masă, pe baza unui meniu realizat de un chef reputat. Diversitatea e cuvântul cheie şi vor exista şi truck-uri cu mâncare vegană şi vegetariană, fructe de mare, burgeri, pizza, mâncare mexicană, asiatică, indiană, dar şi schnitzel, gyros sau mâncare libaneză.

Conform reprezentantului organizării food truck-urile sunt admise după o selecţie strictă, cu degustări de mâncare înainte pentru o siguranţă a calităţii mâncării. Sunt 3 criterii după care se face selecţia: calitatea produselor, experienţa, dar şi capacitatea de producţie. O idee deşteaptă a organizatorilor este de a limita numărul de food truck-uri care vând acelaşi preparat, din nou, de dragul diversităţii. Ca să vă daţi seama despre amploarea evenimentului, anul trecut au fost peste 370.000 de oameni la UNTOLD, care au consumat 120.000 de burgeri şi tot ataţi hot dogi, dar şi 200.000 de porţii de cartofi.

S-au mâncat şi 30.000 de pizza, dar şi 50.000 de clătite. Chiar dacă suntem doar în februarie, lista pentru UNTOLD 2020 şi Neversea 2020 cu vendori de mâncare e definitivată. UNTOLD 2020 se anunţă a fi incendiar, cu nume mari preum David Guetta, The Pussycat Dolls şi Iggy Azalea pe listă. Vor participa şi Steve Aoki, Paul Kalkbrenner, Borgore şi Afrojack. În jur de 200 de artişti vor mai fi anunţaţi pe parcursul anului. Abonamentele la festival pot fi cumpărate de pe Untold.com la preţuri de la 159 de euro.

Sursa foto