Burger King a lansat coroane uriaşe de distanţare socială şi Whopperi cu extra ceapă

1801

Burger King continuă seria de artificii de promovare geniale cu o serie de coroane supradimensionate, care ajută clienţii săi să păstreze distanţarea socială. S-a viralizat recent un restaurant din State care punea clienţii să poarte un soi de colaci mari în jurul brâului pentru respectarea distanţei între persoane, iar acum BK Germania oferă aceste coroane uriaşe.

Distanţa ideală e undeva pe la 1.5 sau 2 metri, iar aceste coroane imense din carton ajuta la respectarea spaţiului. În vreme ce această iniţiativă trăznită apare în Germania, în Italia există „Social Distancing Whoppers”, cu de 3 ori mai multă ceapă decât în sandvişurile clasice, pentru ca mirosul să ţină lumea deoparte. Tot mai multe restaurante de pe glob au început să deschidă şi găsesc modalităţi creative de a îşi ţine clienţii la o distanţă respectabilă între ei.

Se folosesc în special ursuleţi de pluş uriaşi sau manechine pentru a umple scaunele goale şi a lăsa distanţă între oameni. Apropo, pentru cei care se plâng în aceste zile că e coadă mare în România la drive thru la KFC şi McDonald’s, aflaţi că în Marea Britanie publicul a luat cu asalt Mc-urile în ultimul weekend, provocând cozi uriaşe odată cu redeschiderea acelor locaţii. Pe plan local am avut la final de aprilie deschis un nou restaurant Burger King în Piaţa Universităţii, iar pe durata perioadei de auto izolare, BK ne-a învăţat să ne facem singuri whopperii.

Nu uităm nici uriaşul viral cu burgerul mucegăit de la început de an…