Burger King sosește în Sibiu! Primul restaurant se deschide vineri, 22 septembrie, în Promenada Mall

0
1246
Burger King

Burger King are restaurante în București, Brașov, Galați, Timișoara și Craiova până acum. Azi aflăm că burgerii delicioși vor ajunge curând și în Sibiu, acolo unde are loc inaugurarea unui nou restaurant pe 22 septembrie, chiar mâine. Este amplasat în food-court-ul din Promenada Mall, pe strada Lector. Mai jos avem detalii.

Celebrul lanț fast-food, Burger King, a anunțat deschiderea noului restaurant pe pagina oficială de Facebook. Până la momentul mult așteptat a rămas doar o zi, 22 septembrie fiind ziua inaugurării primului restaurant din Sibiu.

Iată ce a scris Burger King pe pagina oficială de Facebook:

„Sigur ajungi pe la Sibiu, deci n-ai nicio scuză să nu vii la deschiderea Burger King din Promenada. It’s a date!”

Deși Burger King nu a oferit detalii, e posibil să existe o ofertă de neratat odată cu deschiderea noului restaurant. Atât la deschiderea locațiilor din Capitală, cât și din Timișoara, primii 100 de clienți au primit câte un whopper gratuit. Exista și o altă ofertă derulată la deschiderea noilor restaurante: oricine vine la locație în prima zi de debut primește 2 burgeri Whopper pentru doar 29 de lei.

Vă reamintesc că Burger King are deschise restaurante în București, Brașov, Galați, Craiova și Timișoara, iar acum și în Sibiu.