Burgerul de 3000 de dolari vine cu inel de logodnă de Valentine’s Day la un restaurant din Boston

0
1433

Dacă unii au început deja să rezerve locuri la restaurante pentru cina de Valentine’s Day, alţii se pregătesc poate pentru o cerere în căsătorie. Un restaurant din Boston vrea să le rezolve pe amândouă şi a inclus în meniul său un burger de 3000 de dolari. Surpriza specială? Un inel de logodnă cu diamant integrat în hamburger.

La bază acel restaurant numit Pauli’s se ocupă cu catering, sandwichuri şi burgeri, dar de Valentine’s Day face ceva special. Îl găsiţi în zona Boston North End şi primeşte deja precomenzi pentru oferta specială de Valentine’s Day. Pentru suma de 3000 de dolari primiţi un burger cu bacon, carne, caşcaval, cartofi rumeni şi un inel cu diamant de 7/8 carate.

E vorba despre un inel cu tăietură princess, înconjurat de mici diamante pe o fâşie de aur de 14 karate. Restaurantul va trebuit anunţat cu 48 de ore înainte şi rezervările vor trebui făcute cu un card de credit valabil. Meniul burgerului (dacă mai contează) include şi brânză americană, sos barbecue şi inele de ceapă. Disponibilitatea e limitată, iar câteva persoane au făcut deja rezervări aparent.

Burgerul se numeşte „Pauli’s Big Boy Burger” şi ar pune probleme unui cuplu vegan cred. Speram doar că fotografiile de mai sus să nu fie respectate întocmai şi să nu vedem inelul ascuns în chiflă, altfel viitoarea mireasă îl va înghiţi şi logodna se va desfăşura în baie sau la urgenţe.