Cafenelele 5 to go te premiază cu mii de euro şi shopping împreună cu Antena Stars

0
677

Reţeaua de cafenele 5 to go e în proces de expansiune şi ca orice business care merge bine, acum e momentul să dea ceva înapoi şi fanilor. E vorba despre premii de mii de euro şi shopping cu Iulia Albu, printr-un proiect realizat alături de Antena Stars, conform BF.ro.

Timp de 4 săptămâni 5 to go şi Antena Stars vor provoca clienţii cafenelelor la un concurs. Cine alege un STAR Frappe din meniul cafenelei, o băutură cu sirop de caramel şi ciocolată, frişcă şi topping de sprinkles va primi premii stilate. Prin tragere la sorţi săptămânală poate fi câştigat unul din 3 vouchere VIP 5 go to, care aduce cafea zilnic până la final de an în cafeneaua preferată.

În plus puteţi intra în tragere la sorţi pentru marele premiu: voucher de cumpărături în valoare de 1000 de euro şi o zi de shopping alături de Iulia Albu.

Cum vă înscrieţi

Pentru a vă înscrie trebuie să cumpăraţi între 5 septembrie şi 2 octombrie un Star Frappe de la una dintre cafenelele 5 to go din întreaga ţară şi să scanaţi codul QR de pe ambalaj, apoi să intraţi pe pagina de concurs pentru a completa informaţiile solicitate.

Găsiţi noul STAR Frappe în toate cafenelele 5 to go, într-un pahar cu design special, cu mesajul campaniei.

5 to go lua naştere în 2015, iar la final de 2021 ajungea la 300 de unităţi, fiind cel mai mare lanţ de cafenele din Europa de Est. În 2022 începea anul cu obiectivul de a deschide 200 de locaţii noi.