McDonald’s recrutează noi angajaţi la Iaşi pentru un restaurant Drive-Thru proaspăt deschis

0
799

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s din România a anunţat debutul unei campanii de recrutare în Iaşi, pregătind deschiderea unui restaurant Drive-Thru. Peste 60 de noi locuri de muncă vor fi create.

Restaurantul va fi inaugurat până la finalul anului 2022, iar restaurantul McDonald’s Iaşi Bucium este a patra locaţie McDonald’s din Iaşi şi al doilea restaurant din linie Drive din oraş. Îl veţi găsi în cadrul Family Market Bucium, un proiect de retail de proximitate dezvoltat de către conglomeratul IULIUS. Locaţia va include toate facilităţile unui restaurant McDonald’s Drive-Thru, oferind clienţilor acces la sistemul digital de comandă, cu kioskuri.

Salariile angajaţilor de la casă pot ajunge la 2800 de lei şi McDonald’s caută tineri care vor un loc de muncă, fie unul de vară, pe durata studenţiei sau unul pe lungă durată. Pe lângă kioskurile digitale sau aplicaţia de mobil McDonald’s, care răsplăteşte clienţii prin puncte de loialitate, McDonald’s inovează prin serviciile sale, oferind experienţe de calitate.

Cele peste 60 de locuri de muncă create pentru restaurant includ următoarele poziţii: Crew Member (lucrător comercial), Barista, Guest Experience Leader (responsabil ospitalitate) şi se adresează tuturor persoanelor cu vârsta peste 16 ani care îşi doresc să se alăture McDonald’s.

Pachetul de beneficii include program flexibil, sesiuni de training, avansare rapidă şi diferite tipuri de bonusuri şi sporuri. Un Guest Experience Leader poate ajunge până la 3200 de lei net.