Sbarro deschide restaurante noi în Timişoara, Braşov şi Constanţa

1
1887

Lanţul de pizzerii şi locaţii cu mâncare italiană Sbarro şi-a anunţat intenţia de a se extinde pe piaţa din România. Debutau toamna trecută în Capitală în Bucureşti Mall, pentru ca apoi să se extindă şi în Mega Mall. Acum vor să iasă din Capitală şi au pus ochii pe cele mai populate oraşe ale ţării.

E vorba despre Timişoara şi Constanţa, dar există planuri de deschidere şi în Braşov. Investiţia într-un restaurant Sbarro ajunge la sume între 200.000 şi 400.000 de dolari, iar recuperarea investiţiei durează cam 3 ani. Sbarro ajunge în România prin compania Happy Franchise. Pornea la drum ca un business de familie în New York în anul 1956, fiind afacerea unor imigranţi italieni din Napoli.

Ani au trecut şi s-a ajuns la peste 650 de localuri, în 30 de ţări şi având peste 3500 de angajaţi. În 1970 se deschidea primul Sbarro într-un mall, iar de atunci acestea au fost principalele puncte de concentrare pentru pizzeriile de gen. Pizza la felie pare să fie cel mai promovat, popular produs din meniu. În afară găsiţi locaţii Sbarro şi în gări, aeroporturi sau campusuri universitare.

Înainte să ajungă în toată ţara, Sbarro vrea să mai deschidă locaţii în Băneasa Shopping Center, AFI Palace, Promenada şi alte malluri din Bucureşti. Ritmul de extindere ar fi de aproximativ 2 localuri pe an.