Cartofisserie este un restaurant cu cartofi prăjiţi care devine tot mai popular în Bucureşti

0
9307

Am remarcat de vreo lună deschiderea în centrul comercial Park Lake a unui fast food numit Cartofisserie, care mi-a atras atenţia prin coada mare care era mereu în faţa sa. Am crezut că este un business mic local, dar de fapt e ceva mai amplu, existând încă o locaţie în centrul vechi al Bucureştiului şi unele în Braşov. Aflaţi povestea acestui lanţ mai jos.

Ideea provine de la fraţii Tudor şi Dragoş Comăniciu, foşti proprietari ai companiei Delaco şi actual proprietari ai centrului comercial Magnolia Center din Braşov. Porneau businessul cu cartofi prăjiţi în 2006 şi rămâneau cu el pe plan local, doar la Braşov. Planurile sunt de a deschide noi restaurante Cartofisserie şi în AFI Cotroceni şi în Feeria.

Cei doi fraţi au în Braşov două restaurante de acest gen, în care cartofii prăjiţi sunt principalul preparat. Aceşti cartofi se vând la cornet, cu o varietate de sosuri, inclusiv maioneză cu usturoi, ketchup, sos picant, sos de brânză şi barbeque. Există şi cartofi baby cu coajă în meniu şi pulpe de pui pentru a completa meniurile. Văd că sunt foarte apreciaţi pentru stafful prietenos pe Facebook.

Vom încerca să degustăm aceşti cartofi în încercarea de a afla ce îi face aşa speciali şi de ce e mereu coadă la Park Lake.

Sursa foto