Ce mâncăm la Electric Castle 2022? Iată ce food truck-uri şi activităţi veţi găsi acolo

1813

Suntem la mai puţin de 2 săptămâni distanţă de debutul festivalului Electric Castle 2022, iar în acest articol veţi afla ce preparate puteţi savura şi de la ce food truck-uri la festivalul de la Bonţida. El are loc între 13 şi 17 iulie şi include în lineup nume mari precum Twenty One Pilots, Gorillaz, Disclosure, Moderat, Editors şi mulţi alţii.

Întins pe 5 zile, evenimentul se desfăşoară pe domeniul Castelului Banffy, în Transilvania. Pe lângă multiplele scene cu artişti, veţi avea şi experienţe speciale, precum roata panoramică, baloane cu aer cald, lounge-uri, activităţi cu tentă horror Stranger Things potenţate de tehnologie augmented reality, dar şi un cinema în aer liber pus în scenă de cei de la Orange. Sunt şi baruri cu gin, o pivniţă de la Beciul Domnesc, dar şi maşinuţe care se ciocnesc, de dragul activităţii pe care o făceam cu toţii în copilărie. Există şi o zonă de gaming, de Beauty, de fitness chiar, mulţumită celor de la World Class.

Şi am ajuns şi la ce ne interesează pe noi şi anume mâncarea. E foarte important să fii bine hrănit şi hidradat la un festival, mai ales unul care se desfăşoară vara. Iată ce food truck-uri şi-au confirmat prezenţa:

• Camionetta
  • Vagabundos
  • Wafferia
  • Wok’n Roll
  • Zobuian

Din tot ce am scris mai sus vă pot recomanda clătitele de la La Nu Ştiu Cine, care includ şi variante sănătoase, dar şi cannoli de la Zobuian. IndiVan are cel mai picant butter chicken, iar Fru Fru salate de paste sănătoase şi supe cremă reci, numai bune vara. Camionetta are pizza autentică napoletană, iar Drunken Squid are midii, calamar pane şi caracatiţă foarte aromate. Mă mir că nu văd mai multe truck-uri cu burgeri şi hot dog sincer să fiu.

Detalii mai multe şi bilete găsiţi aici şi aici.