Ce se mănâncă la sediul McDonald’s din Chicago: cartofi cu wasabi, burger Blue Cheese

0
1509

McDonald’s a încercat să creeze specialități unice pentru fiecare zonă de pe glob pe care o acoperă și că atare sunt multe țări în lume care au preparate pe care nu le veți găsi nici măcar în SUA. Câteva dintre rărițați au început să fie totuși vândute la sediul McDonald’s din Chicago.

Sediul corporației include preparate foarte apreciate în Asia, Australia sau Europa. E vorba de un nou sediu în zonă West Loop din Chicago, unde meniul este internațional. Pe lângă tonomatele cu auto servire, avem și aplicații de mobil pentru comandă, iar specialitățile includ cartofi prăjiți cu wasabi sau înghețată cu bomboanele Baci din Italia.

Există și cartofi cu bacon din Australia sau burger Mighty Angus din Canada. Salata French Mozza este la mare căutare, iar preparatele se schimbă prin rotație o data la câteva luni. Ultimul meniu include un burger cu bacon și brânză cu mucegai, practic un Quarter Pounder cu acea brânză și ceapă la grătar.

Există și un McMuffin cu wurst nemțesc, cu salată de roșii, cheddar și sos McDeluxe. Din Canada vine salata I’m Greeking Ouț, cu ardei roșii, castraveți, feta, cușcuș, usturoi, salată verde și chipsuri de pită. Peste toate vine puiul la grătar cu sos grecesc.

La deșert avem un Baci McFlurry, cu o cremă de vanilie și ciocolată plus nuci de pădure. Toate acestea doar dacă aveți drum în Chicago, sau în zone ca Hong Kong, de unde vin cartofii prăjiți Mc cu wasabi. Acolo vin într-o pungă și ingredientele se amestecă scuturând-o.