Hard Rock Cafe București sărbătorește Ziua Independenței SUA cu burgeri la ofertă 1+1

2
1494

Pe 4 iulie este sărbătoare mare pentru americani, Ziua Independenței, iar Hard Rock Cafe București marchează momentul cu o ofertă specială. Localul va oferi concerte, activități pur americane, dar și bunătăți în regim 1+1. Avem detalii mai jos.

Recent v-am prezentat și noi o recenzie a burgerilor de la Hard Rock, deci știți la ce să va așteptați. Ei bine, doar de Ziua Statelor Unite ale Americii la fiecare comandă de burgeri primiți încă o porție din partea casei. E vorba despre Original Legendary Burger, sau Red White & Blue Burger.

Ofertă este disponibilă toată ziua, iar Original Legendary Burger vine cu bacon afumat, brânză cheddar, inele de ceapă prăjită, salată și roșii. Toate completate de un sos special și câteva sute de grame de carne premium de vită. Dacă nu aveți chef de burger, puteți comanda Rockin’ Wings, aripioare crocante cu sosuri Classic Rock, Tangy sau Heavy Metal.

Și coastele de porc Hickory Smoked primesc aceeași ofertă, ca și cocktailurile Hurricane, Southern Rock și Long Island Ice Tea. Cât despre distracția în stil pur american, sunteți invitați să urcați pe taurul mecanic, pentru un concurs de rodeo ad hoc, de la ora 19:00.

De la ora 21:00 cântă trupa Fameless și pot să pariez deja că vom auzi ceva Springsteen și Elvis, pentru că nu se poate mai american de atât. Apropo burgerul Red, White & Blue este o raritate, cu brânză cu mucegai și merită încercat.