Cele mai bune 5 seturi de recipiente din sticlă pentru condimente

3922
Condimente

Parcursul nostru prin bucătărie continuă astăzi, zi în care avem noi recomandări. După seturi de ustensile din silicon, acum ne axăm pe seturi de recipiente din sticlă pentru condimente. Pentru a avea condimentele atent selecționate și depozitate în condiții propice asemenea recipiente sunt ideale. În plus le poți eticheta și le ai mereu la îndemână, uneori chiar prezentate pe mecanise rotative.

Pe astfel de seturi ne-am axat atenția astăzi și veți descoperi astfel în rândurile de mai jos 5 recomandări. Am luat ca ghid oferta eMAG acolo unde avem și recenzii din partea cumpărătorilor și un sistem de punctare.

Set 6 recipiente

Condimente

Prima variantă de pe listă și cea mai accesibilă este acest set de 6 recipiente x 125 ml fiecare. Conține recipiente realizate din sticlă pentru a asigura o maximă igienă. Capacele sunt din plastic pentru închidere etanșă și avem posibilitatea de a doza condimentele în cantitățile dorite. De asemenea, capacele au 2 tipuri de găuri pentru dozare fină sau mare, iar recipientele sunt ușor de folosit, spălat și curățat. Avem și un suport rotativ cu mâner metalic pentru cele 6 recipiente. Prețul este de 41.97 lei.

Iată ce spune un cumpărător:

Atât de folositor și îmi ușurează treaba când caut ceea ce vreau din sertar le Am la îndemână fara sĂ fac multe mișcări, doar rotesc și am ceea ce îmi trebuie.

Set rotativ 8 recipiente

Set recipiente

Următorul set crește numărul de recipiente dar pe de altă parte scade volumul. Vorbim despre un set de 8 borcane pentru condimente ce au și un suport de plastic rotativ. Design-ul modern atrage atenția și avem și mâner pentru transport. Borcanele sunt realizate din sticlă durabilă adecvată și pentru mașina de spălat vase. Fiecare recipient are capacitate de 85 ml, iar prețul este de 64.99 lei.

Set 12 recipiente

Set

Dacă vrei un set și mai arătos, atunci acest model cu suport rotativ din bambus ți-ar putea face cu ochiul. Vorbim despre un pachet cu 12 recipiente din sticlă pentru condimente și cu o capacitate per recipient de 85 ml. Suportul măsoară 15.7 x 15.7 x 22.2 cm și avem la pachet și 12 etichete autoadezive. Astfel poți scrie pe etichete ce condimente ai în fiecare borcănaș pentru a nu te încurca. Prețul este de 99.99 lei.

Avem și impresii de la un cumpărător:

Super. Arată grozav, lemnul și mecanismul de rotire sunt bune. Containarele pentru condimente sunt din sticlă și capacul stă bine pe ele. Foarte mulțumit.

Set pentru condimente 12 piese

În continuare apare un set pentru condimente tip carusel. Acesta este compus din 12 recipiente din sticlă cu capac din plastic cromat și închidere cu înfiletare. Capacele au 2 tipuri de dozatoare, închidere ermetică și astfel păstrează aroma timp îndelungat. Marele avantaj aici este acela că avem și condimente incluse. Lista o vedeți mai jos și aflați că prețul este de 154.7 lei.

Iată cele 12 recipiente de condimente:

• Busuioc (12 g)
  • Curry (36 g)
  • Ghimbir (25 g)
  • Scorțișoară (34 g)
  • Semințe de chimen (35 g)
  • Paprica (31 g)
  • Fulgi de ardei iute roșu (28 g)

Set 20 recipiente condimente

Set

Nu în ultimul rând avem un set de 20 recipiente pentru condimente, ideal pentru cei care vor să se joace cu aromele. Aceste 20 de borcănele vin cu un suport rotativ din inox, nu ocupă mult spațiu și sunt ușor de utilizat. Au design modern, iar recipientele au dimensiunea de 4.5 x 9.5 cm. În acest moment setul poate fi achiziționat pentru doar 126.98 lei.

Iată spusele unei cumpărătoare:

Produsul corespunde descrierii: suportul este din inox și este rotativ, iar recipientele sunt din sticlă și mai mari decât ma așteptam (în funcție de condiment poți avea între 15-40g/recipient).