Cele mai bune cuptoare cu microunde între 1.000 și 1.500 de lei pe care le poți cumpăra în 2021

0
918
Microunde

După ce anterior v-am prezentat cele mai bune cuptoare cu microunde sub 500 de lei, dar și sub 1.000 lei, acum trecem la următorul prag și anume 1.500 de lei. Acum avem de-a face cu modele high-end, majoritatea incorporabile și cu extra funcționalități menite să simplifice procesul de preparare al mâncărurilor favorite. Grill-ul este una dintre dotările cheie aici, iar aparatele se diferențiază și prin capacitatea oferită, materiale și desigur prețuri.

Un element important pentru unii consumatori este și design-ul, iar pe lista de față am inclus și modele care atrag din punct de vedere vizual. Le descoperiți pe toate mai jos și vă amintesc faptul că am luat și de această dată ca ghid oferta eMAG. Motivul stă în spatele sistemului de recenzii și notare bine pus la punct, astfel că putem afla citind comentariile lăsate de către cumpărători care sunt impresiile formate, punctele forte și negative ale dispozitivelor vizate spre achiziție. Iată cele mai bune cuptoare cu microunde sub 1.500 de lei pe care le poți cumpăra în 2021!

Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW435IX

Un prim model care mi-a atras atenția este acest Whirlpool AMW435IX, un cuptor cu microunde incorporabil care beneficiază de o reducere atractivă în această perioadă. Oferă o capacitate de 22 litri, are panou de comandă mecanic ideal pentru cei care vor simplitate și aduce pe lista de programe predefinite și modul de dezghețare. Cuptorul are timer, blocare acces copii, funcție menținere la cald și putere de 750W cu 4 trepte de putere.

Cuptoare

Măsoară 59.5 cm în lățime, 32 cm în adâncime și 38.2 cm în înălțime. Dimensiunile de încastrare sunt 56 x 36.2 x 30 cm, un detaliu important de verificat înainte de achiziție. Ușa sa se deschide lateral spre stânga, are display digital și tehnologie 3D care asigură o distribuție uniformă a căldurii la microunde în interiorul cavității cuptorului. Asemenea emisii cu microunde asigură faptul că mâncărurile vor fi încălzite și gătite rapid și uniform. Cuptorul poate fi achiziționat acum pentru doar 1.149 lei.

Iată ce spune Larisa despre acest cuptor pe care l-a achiziționat:

Un produs de mare ajutor Și foarte rapid.
MÂncarea se ÎncĂlzeȘte rapid, are timer, Și funcȚiile pe care le are sunt folositoare.

Cuptor cu microunde incorporabil Beko MGB25333BG

Pe listă de cuptoare cu microunde se află și modelul Beko MGB25333BG, un dispozitiv incorporabil pentru utilizare rezidențială. Acesta oferă putere de 900W pentru microunde și 5 trepte de putere, respectiv 1000W putere pentru grill. Pe lista de programe predefinite avem dezghețare, carne, legume, pește, cartofi, băuturi, popcorn și pește. Aici întâlnim un panou de comandă tactil și la fel, ușa se deschide lateral spre stânga. Capacitatea crește la 25 de litri, iar la interior materialul folosit este inox.

Cuptoare

Pe acest cuptor avem și iluminare interioară, funcție blocare acces copii și nelipsitul timer util în controlul timpului de încălzire a mâncării după bunul plac. Cuptorul de față are greutate de 18.5 kg, lățime de 59.5 cm, adâncime de 40 cm și înălțime de 38.8 cm. Dimensiunea platoului rotativ este de 31.5 cm iar spațiul de încastrare măsoară 56 x 38 x 50 cm. Apropo de funcția de decongelare, aflați că alimentele se pot dezgheța la cuptor în funcție de timpul și cantitatea acestora pentru rezultate ideale. Acest model poate fi achiziționat acum pentru suma de 1.349 lei.

Cuptor cu microunde incorporabil Electrolux LMS4253TMK

Continuăm cu modelele incorporabile și îl descoperim pe Electrolux LMS4253TMK, un cuptor care include atât partea de microunde, cât și grill. Livrează o capacitate de 25 litri, ușa sa se deschide spre stânga iar la interior avem folosit oțelul drept material. Acesta oferă o putere de 900W și se remarcă prin cele 8 trepte de putere puse la dispoziția utilizatorului. Avem semnal sonor la finalizarea programului, iar funcția microunde îți permite savurarea unor mese rapide și delicioase.

Cuptoare

Cu o singură apăsare de buton poți topi ciocolata, decongela caserola preferată sau reîncălzi rapid mâncarea rămasă, fiind un mod rapid și ușor de a crea mese delicioase. La grill poți prepara pâine cu mozzarella păjită sau pui suculent la grătar. Acest cuptor are un platou rotativ de 270 mm, cablu de 1 metru și următoarele dimensiuni ale spațiului de încastrare 595 x 388 x 377 mm. Cuptorul are lățime de 595 mm, adâncime de 550 mm, înălțime de 388 mm și greutate de 15.7 kg. Cei interesați îl pot achiziționa în această perioadă pentru suma de 1.399 lei.

Iată ce spune Roxana despre acest cuptor pe care îl deține:

Clar cea mai bună opțiune de pe piață atât din punct de vedere al raportului calitate/preț, cât și al tuturor facilităților pe care acesta le oferă.
Un mare plus: designul extrem de elegant.

Cuptor cu microunde incorporabil Gorenje BM300X

Cu o reducere generoasă în această perioadă îl avem și pe Gorenje BM300X, un cuptor cu microunde incorporabil cu putere de 800W și capacitate de 20 litri. Oferă 6 trepte de putere și avem programe predefinite pentru rumenire, dezghețare și desigur încălzire. Acesta are panou de comandă digital, ușă cu deschidere orizontală spre stânga, material interior inox și funcție de memorare a programelor proprii.

Microunde

Cuptorul oferă blocare acces copii și semnal sonor la finalizarea programului. Avem aici și grill cu putere de 1000W astfel că putem prepara alimentele dorite ca pe grătar cu ușurință. Încălzitorul grill integrat poate fi utilizat pentru a rumeni anumite alimente pentru a le da acea crustă. De asemenea, grill-ul poate fi în combinație cu microundele pentru a prepara rapid mâncarea. Există și o funcție smart, astfel că la jumătatea procesului cuptorul vă va anunța să întoarceți mâncarea pentru o rumenire uniformă.

Acest model are cablu de 1 metru, greutate de 15 kg și măsoară 59.5 cm lățime x 34.5 cm adâncime x 38.8 cm înălțime. Dimensiunile necesare pentru spațiul de încastrare sunt de 56.8 x 38 x 38 cm. Prețul cuptorului scade la doar 1.029 lei.

Cuptor cu microunde Panasonic NN-DF383BEPG

Singurul model clasic de pe această listă de recomandări de cuptoare cu microunde este Panasonic NN-DF383BEPG. Acesta se remarcă totuși prin o caracteristică extra față de variantele mai sus prezentate, astfel că pe lângă gătirea la microunde, oferă și grill, dar și gătire prin convecție. Cuptorul are panou de comandă mecanic, afișaj digital, deschidere verticală pentru ușă și o capacitate de 23 litri. Oferă funcție de blocare acces copii și pe lista de programe predefinite bifăm dezghețare, paste, orez și legume.

Cuptoare

Atât partea de microunde cât și cea de grill oferă putere de 1000W și avem 6 trepte de putere. Cuptorul cântărește 13.5 kg, are lățime de 48.3 cm, adâncime de 39.6 cm și înălțime de 31 cm. Grație sistemului cu încălzitor dublu putem coace sau frige la 100 – 220 grade Celsius, căldura fiind emisă uniform de sus și de jos.

De asemenea, aflați că încălzitoarele de sus și de jos rumenesc exteriorul mâncării, iar microundele încălzesc perfect interiorul acesteia. Astfel se reduce semnificativ durata de gătire și economisește energie, rezultând o mâncare crocantă la exterior și zemoasă la interior. Prețul cuptorului este de doar 1199 lei.

Avem și o recenzie de la Ilie care a cumpărat acest model:

Am primit repede cuptorul și am rămas uimit inițial de greutatea lui, apoi de mărimea lui. Pentru 23 de litri este foarte mare și a trebuit să-l pun în alt loc decât plănuisem. Partea de microunde se folosește foarte ușor. Deocamdată sunt foarte mulțumit.