Chefi la Cuţite sezonul 6 are premiera astăzi; Iată noua regulă

2
1781

Astăzi este ziua cea mare a debutului sezonului 6 din emisiunea culinară „Chefi la Cuţite”. Începe la ora 20:00 pe Antena 1 şi se remarcă prin implementarea unei noi reguli. Chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu rămân în continuare amfitrionii emisiunii.

Vor fi puse în aplicare noi strategii mulţumită unei noi reguli. Aceasta spune că un candidat de la „Chefi la Cuţite” poate avea un preparat apreciat de chefi cu un „Cuţit de argint”, care reprezintă un bilet de voie pentru trecere direct în echipa unui chef. Acel concurent ales va primi o tunică colorată şi un loc garantat la bancul de lucru din bucătăria „Chefi la cuţite”.

Are şi marele avantaj că nu mai participă la întrecerea eliminatorie din Bootcamp. Premiera sezonului 6 de azi va aduce participarea soţilor Flavia şi Domenico di Bari, care sunt puşi pe fapte mari, promiţând că vor trece de preselecţii. Chiar dacă sunt soţ şi soţie, ei se vor duela fără menajamente în concursul de la Antena 1, conform Dcnews.ro.

Diseară preparatale vor fi degustate pe nevăzute şi câştigătorul va fi ales strict după gust, plating şi originalitate. Sezonul 5 din „Chefi la Cuţite” se încheia în iunie, iar marele câştigător al premiului de 30.000 de euro a fost Bogdan Vandici, bucătar din Oradea. La sezonul trecut au fost înscrişi o mie de participanţi, iar câştigătorul a provenit din echipa albastră a lui chef Florin Dumitrescu.