Chipsurile cu aromă de şosete murdare au ajuns în magazine; Cine le produce?

0
2897

Ştiţi clişeul acela când cineva mănâncă pufuleţi cu aromă de caşcaval şi se simte mirosul de „şosete murdare” de la 2-3 camere distanţă. Ei bine cineva s-a gândit să facă din asta un selling point şi a lansat chipsurile cu „aromă de şosete murdare”.

E vorba despre compania Cziki Sor din Harghita, pe care îi ştim pentru bere şi restaurante, dar şi pentru chipsurile Csiki Csipsz. E o ediţie limitată de 1 aprilie, dar a ajuns pe rafturi înainte de Ziua Păcălelilor. Compania din judeţul Harghita nu e la prima ispravă virală, deoarece a lansat şi conserve cu excremente de urs. Aceste chipsuri se pot cumpăra de la magazinele din Braşov, dar şi din alte zone din ţară.

Ambalajul indică faptul că ingredientul principal ar fi ciorapii murdari, dar producătorul precizează totuşi şi ingredientul real şi anume plante medicinale. Autorităţile au anunţat că vor verifica produsul pentru a confirma dacă e reclamă falsă sau nu. Cei care au încercat chipsurile afirmă că nu sunt rele deloc şi nici mirosul nu e aşa rău. Ar fi comparabil cu chipsurile cu usturoi, deci nimic nemaivăzut.

Ingredientele includ cartofi 62%, ulei de floarea soarelui 34%, plante medicinale 2.5%, dar şi sare 1.5%. Mai sunt pe listă şi măceşe, cimbrişor, roiniţa, mentă, oregano. Preţul nu e rău deloc: o pungă de 60 de grame costă 5.5 lei.

Sursa foto