Ciuc Radler vine într-un nou sortiment de vară: Pepene și Coacăze Negre

0
712
Ciuc Radler

Din această vară celebra bere aromată fără alcool Ciuc Radler vine într-un nou sortiment, cel de pepene și coacăze negre. Este aroma verii 2023 care completează portofoliul actual ce include alte 3 varietăți. Vorbim despre Lămâie și Lime, Zmeură și Lămâie, Vișină și Lămâie.

Toate sunt cu 0.00% alcool, iar noua aromă are un gust ușor, echilibrat și ideal pentru o zi caldă de vară. Are doar 29 kcal/100ml. Aflăm și faptul că Ciuc Radler își propune să fie un catalizator al distracției cotidiene. Se continuă astfel campania „Ia-i doza de FUN” începută în luna aprilie.

Ciuc Radler

Campania va continua pe parcursu verii, cu prezență 360 la nivel de touch points de la TV, digital, OOH, radio, până la comunicare cu creatorii de conținut și prezența la Electric Castle. Vor exista și activări speciale și promoții în magazine. Apropo, îți poți comanda Ciuc Radler și de pe eMAG!

Iată ce a declarat Sharon Annette, Marketing Director HEINEKEN România:

„Segmentul Flavored fără alcool este cel mai dinamic în piața de bere, cu creșteri semnificative de la an la an. De aceea, este esențial să inovăm, să aducem consumatorilor gusturi surprinzătoare și provocatoare.”