Orbit aduce un nou design pentru pachetele de gumă de mestecat + două arome noi (Tropical și Strawberry)

0
875
Orbit aduce un nou design pentru pachetele de gumă de mestecat + două arome noi (Tropical și Strawberry)
Orbit aduce un nou design pentru pachetele de gumă de mestecat + două arome noi (Tropical și Strawberry)

Conform psihologilor, culorile au o influență puternică asupra stării noastre de spirit de zi de zi. Ele au capacitatea de a evoca emoții și de a ne influența stilul personal. Orbit s-a gândit să redefinească personalitatea produselor sale cu un nou aspect pentru aromele: spearmint, peppermint, bubblemint. Apar și două noi arome perfecte pentru vară: tropical și strawberry. Detalii avem mai jos.

Misiunea Orbit e de a aduce culorile în viețile oamenilor prin prospețimea pe care o oferă produsele sale. Schimbarea vine sub sloganul / hashtag-ul #COLORFIDENCE și are ca obiectiv să încurajeze milioane de consumatori să se simtă mereu fresh și să-și recapete încrederea în sine pentru a fi cea mai bună versiune a lor în fiecare moment.

Oamen ii sunt capabili să perceapă aproximativ 17.000 de culori diferite. Cele mai multe atașamente emoționale față de culori se formează de la vârstre fragede, în timpul copilăriei. Când vedem o anumită culoare, o asociem cu un eveniment sau sentiment specific. Probabil nu mai este deloc surprinzător faptul că principalii factori care determină
modul în care culorile afectează oamenii sunt vârsta, sexul și, mai ales, cultura.

În cultura occidentală negrul este culoarea tristeții, în timp ce japonezii consideră albul culoarea doliului. Roșul e văzut în cultura noastră ca echivalent al vieții, al energiei și al pasiunii, iar verdele e asociat cu prospețimea și speranța.

Noile pachete de gumă Orbit

Pachetele Orbit au de acum un nou look, mai colorat și proaspăt, cu mai multă personalitate. Orbit invită  consumatorii să găsească inspirație în unul dintre cele cinci arome – spearmint, peppermint, bubblemint și două arome noi – tropical și căpșuni, care se pot asorta cu ușurință cu restul accesoriilor de zi cu zi.

Odată cu lansarea campaniei #COLORFIDENCE, Orbit invită consumatorii să sărbătorească impactul culorilor din viața lor și îi încurajează să ia parte într-o călătorie de exprimare a personalității lor, în ținute colorate, inspirate din noua paletă de culori.