Coca-Cola a lansat sticle Star Wars cu săbii laser care se aprind

1
2283

Au mai rămas mai puţin de 2 săptămâni până intră în cinematografe noul film Star Wars, ultimul din trilogia actuală, „Rise of Skywalker”. Pentru a sărbători acest debut cei de la Coca-Cola au lansat sticle în ediţie specială, care includ săbii laser OLED care se aprind.

Coca-Cola Singapore este în spatele acestui artificiu promoţional, iar sticlele sunt foarte greu de găsit. Sunt în ediţii cu săbii laser albastre şi roşii, în funcţie de partea Forţei pe care o simpatizezi. E o tehnologie de la compania Inuru în spate şi mici OLED-uri au fost integrate în etichetă şi sticlă. Pe unele variante de sticlă apare Kylo Ren cu sabie roşie şi pe altele Rey cu sabia albastră.

Cel mai tare artifciu? Săbiile se aprind atunci când atingi sticla. OLED-ul e aşa discret încât nu vei putea să îţi dai seama care e o sticlă normală şi care e cea specială. Inuru se laudă cu tehnologie nepoluantă „electronics on paper”. Bateria integrată în etichetă rezistă la minim 500 de activări. Deocamdată doar 8000 de sticle sunt lansate de Coca-Cola Singapore şi sunt curios dacă vom vedea şi alte promoţii similare şi în Europa. Sigur vor ajunge online pe eBay, deci colecţionarii Star Wars vor face rost de ele.

Coca-Cola Singapore vrea să evite specula, aşa că a început un fel de vânătoare de comori, cu 5 indicii oferite prin social media legate de magazinele unde se află sticlele. Vânătoarea de comori durează 3 weekenduri până pe 22 decembrie. Între timp şi Samsung a lansat o versiune specială de Galaxy Note 10+, care vine cu accente roşii şi pare mai degrabă dedicată laturii întunecate a Forţei. Coca-Cola a mai lansat ediţii limitate de sticle cu personajele din Star Wars, dar şi cu cele din Avengers în ultimul an.