Coca-Cola lansează noi cutii speciale, asociate filmului Avengers Endgame

0
1043

Hype-ul uriaş asociat ultimului film Avengers afectează şi gigantul Coca-Cola. Dacă Thanos a ajuns personaj de joc Fornite şi mănuşa sa se vinde ca pâinea caldă la raionul jucării, ei bine băieţii buni ajung gravaţi pe ambalajele de Coca-Cola.

Marvel şi Coca-Cola au încheiat un parteneriat, prin care va debuta o colecţie de cutii de suc, fiecare cu imprimeul unui erou din Avengers. Sunt 12 variante, iar printre personajele alese se numără Iron Man, Thor şi Hulk. Toţi se uită spre stânga, în vreme ce cutia lui Thanos îl prezintă privind spre dreapta.

Cutiile de suc sunt disponibile pentru început în Japonia, deşi am auzit voci care spun că s-ar găsi inclusiv la noi în câteva magazine. Avengers: Endgame vine în cinematografe pe 26 aprilie şi rezervările au început deja. Promoţia durează până în mai şi mi se pare inedit că Black Widow apare cu părul roşu, în condiţiile în care în trailerul filmului apărea blondă.

Coca-Cola şi Marvel au mai colaborat în trecut, deşi dacă mă întrebaţi pe mine Tony Stark pare genul de om care ar bea Pepsi, nu Coca-Cola. Din ce văd există si alte variante de ambalaje Avengers, inclusiv la sticlă mică de Cola.