Craiova Street Food Festival debutează pe 10 mai; Iată ce puteţi degusta

2
3273

Fenomenul Street Food e gata să ajungă în inima Olteniei, prin debutul lui Craiova Street Food Festival, care are loc mâine, pe 10 mai. Evenimentul se desfăşoară în Piaţa Mihai Viteazul între 10 şi 13 mai şi avem toate detaliile mai jos.

Timp de 4 zile vizitatorii şi curioşii vor putea încerca de la burgeri la pulled pork şi de la taco la caracatiţă. La desert se va putea degusta îngheţată, dar şi clătite, waffles şi prăjituri. Pe lista food truckurilor înscrise se numără Arepas Colombianas, mâncare din Columbia, pe bază de lipie fără gluten şi avocado, Arrosticini, Big John, Burger Peter Lounge (livrează nişte burgeri foarte mari în Bucureşti) şi mulţi alţii.

De la Drunken Squid veţi putea mânca caracatiţă, iar de la Circus Pub un burger premiat în cadrul concursurilor de specialitate. La Nu Ştiu Cine vă oferă clătite la cornet, Plăcinte Boiereşti e un food truck care se auto descrie perfect prin denumire, iar Prosecco Van vă răcoreşte cu băuturi spirtoase lejere. Za German WurstWagen are câte ceva şi pentru crenvuştari.

De spectacolul muzical se ocupă Culese din Cartier (10 mai), Vama (11 mai), Suie Paparude (12 mai) şi Les Elephants Bizzares (13 mai).