Crepes du Monde este o clătitărie în trend, pe care o găsiţi în Park Lake

0
4512

Vă spuneam la un moment dat că mallul Park Lake din Bucureşti este în plină schimbare. A devenit destinaţia numărul 1 la evenimente food truck dintre toate mallurile din Capitală şi recent a primit şi o locaţie Taco Bell, iar una Mesopotamia e gata de deschidere. Nu stau rău nici la dulciuri şi în afară de Emilia şi Paul au aportul celor de la Crepes du Monde, o clătitărie cum rar găsim pe piaţa locală.

Şi când zic „rar” chiar ştiu ce zic. Situaţia e acum excelentă, odată cu ascensiunea food truckurilor, dar dacă vrei să mănânci o clătită stând la masă ai în Bucureşti doar 2-3 locaţii acătării. Poate pentru că acele clătite sunt văzute ca un preparat simplu pe care îl găseşti oriunde. Dar lucrurile nu stau chiar aşa… Cine vrea crepes pufoase şi bine făcute trebuie să găsească un loc ca lumea.

Pe Crepes du Monde îi găsiţi la food court-ul din Park Lake, la etajul 1, în faţa celor de la Oro Toro. Fac clătite pufoase şi foarte generoase ca dimensiuni, dar şi gofre ca la carte pline de ciocolată, căpşuni, sirop de caramel şi banane. Clătitele se servesc la cornet şi din ce am văzut pot include şi biscuiţi în compoziţie.

Gofrele sunt decorate cu frişcă şi sprinkles, uneori şi bomboane M&M. Am văzut că au şi o piramidă de borcane Nutella din acelea cu design unic, deci clar nu va lipsi ciocolată din componenţă. Am remarcat că au şi gem de Topoloveni ca umplutură şi se mişcă foarte rapid cu pregătirea preparatelor. Businessul a început în urmă cu 2 ani, după ce antreprenorul Iani Canciu a observat într-o vacanţă la Paris cât de populare sunt creperiile acolo.

În Bucureşti acest business aproape că nu exista sau nu aveau destul word of mouth locaţiile. În 2018 peisajul e puţin diferit şi Crepes du Monde are un flux bunicel de clienţi. Revenim cu impresii cât de curând.

Sursa foto