Street Food Festival ajunge la Galaţi pe 13 septembrie; Iată ce e în meniu

0
1598

A trecut ceva vreme de când am scris despre seria de evenimente Street Food Festival, dar ea continuă nestingherită. În acest weekend ajunge la Bacău, pentru ca în weekendul viitor să poposească la Galaţi. Va ajunge acolo între 13 şi 16 septembrie 2018, în Grădina Publică. Mai jos aflaţi ce puteţi degusta.

Povestea Street Food Festival incepea în anul 2016, la Cluj, iar apoi seria de evenimente a prins şi a ajuns în tot mai multe oraşe din ţară. Şi-au confirmat deja prezenţa la Galaţi săptămâna viitoare Stradale, cu Chef Foa la datorie, reinventând gyros-ul şi aducând influenţe sud americane şi asiatice în ecuaţie. Cine preferă puiul are Cot Cot pe roţi, cu preparate precum burgerul de pui, chicken strips şi aripioarele picante.

Cine vrea şi ceva rece de băut, are alternativa Crush Wine Bar, care include o sumedenie de vinuri şi cei aflaţi acolo vă pot recomanda ce licori merg mai bine cu mâncarea degustată. La ReWine Garden băuturile se diversifică şi puteţi alege un Spumante, Contarini, Con Tre, Extra Dry, Roy Rene, Opale Rose din Franţa sau un Shiraz de Australia.

Din Grecia vine gyrosul autentic marca La Strada, cu influenţe de Thassos, Corfu, Creta şi cu salata Mykonos. Mai avem şi burgerii de la Home Garden, cu ingrediente naturale, iar food truckul Shanghai va pune la dispoziţie mâncare asiatică. Fie că e vorba despre noodles cu piept de pui, orez cu legume, furnici în copac sau alge, toate cu sos de soia din belşug şi ulei de susan.

Amatorii de fructe de mare se vor opri la Tavernă Racilor, iar pentru dulciuri avem Mr. Cannoli, Via Gofreria şi Kooltos. În ce priveşte divertismentul muzical, el este asigurat de Rockabella începând de joi, iar tot joi pe 13 septembrie cânta şi The Mono Jacks. Pe listă se află şi Cuibul, Ana & The Changes, JazzyBit şi Ligia Hojda. Accesul la evenimente este liber.