Fanta lansează prima sa băutură nouă din 2019: Wild Cherry

0
2603

În ultimele luni am văzut multiple variante ale băuturii Coca-Cola lansate pe plan internaţional, iar acum e rândul celor de la Fanta să se remarce. Prima lor băutură nouă din 2019 este Fanta Wild Cherry, despre care avem detalii mai jos.

Aceasta este o băutură gândită special pentru sezonul de primăvară şi pentru campaniile de Paşte. Este prima aromă nouă Fanta de la Green Apple din 2018 încoace. Aparent producătorul a luat decizia de a lansa o versiune cu cireşe sălbatice, în urma cererii fanilor. E drept că Fanta avea deja o versiune cu cireşe, dar varianta nouă are aroma puţin diferită.

E o combinaţie de note de fruct dulce cu ceva uşor înţepător şi amintind de o tartă cu fructe. Sucul se aliniază şi cu promisiunea Fanta de a reduce cantitatea de zahăr din produsele sale. Astfel, băutura are mai puţin de 11 grame de zahăr per 100 de mililitri. Se va vinde în variante la cutie, sticlă de 0.5 şi 2 litri.

Debutul a avut loc în SUA pe 25 februarie şi acum o aşteptăm şi în Europa. În mod inedit McDonald’s vindea deja ceva numit „Frozen Wild Cherry Fanta”, dar era un fel de sifon cu aromă de cireşe şi multă gheaţă.