McDonald’s lansează cartofi prăjiţi cu aromă de ramen, burgeri Miso/ Nanban

0
1364

Mcdonald’s continuă lansările localizate de preparate, acum cu o serie de burgeri şi cartofi pentru piaţa asiatică. În primul rând ies în evidenţă cartofii prăjiţi cu aromă de ramen şi apoi avem şi burgeri cu aromă de Miso şi alte bunătăţi localizate

McDonald’s Hong Kong a început balul, cu două variante de „Shake Shake Fries” cu aromă de ramen. Ele vor fi disponibile pe parcursul următoarei luni. Lanţul fast food a colaborat cu cei de la Nissin pentru a lansa cartofii cu aromă de noodles ramen. Cele două variante sunt: supă de porc cu usturoi negru şi ulei de susan.

Condimentele vin separat de cartofi şi se aplică scuturând o pungă de hârtie. La pachet cu comanda vine şi un set de tacâmuri japoneze ceramice. Se pare că lansarea are de-a face cu un meniu cu tematica japoneză, care mai include şi 2 burgeri noi. E vorba despre Nanban Chicken Burger stil Miyazaki şi Miso Pork Cutlet Burger stil Nagoya.

Toate sunt servite la pachet cu un suc special de struguri albi, popular în Japonia. Preţul unui meniu care include şi tacâmurile ceramice este de 12.49 dolari.