Google premiază cele mai apreciate afaceri HoReCa de pe Google Maps; 31 de firme din România au primit distincţii

0
977
Processed with VSCO with au5 preset

Google România a anunţat premierea celor mai apreciate afaceri din domeniul HoReCa de pe Google Maps. Astfel au fost premiate 31 de afaceri din cele 8 regiuni de dezvoltare ale României şi 4 domenii de activitate. E vorba despre businessurile cu cel mai mare rating de pe Google Maps în regiunea şi sectorul lor.

Fiecare afacere câştigătoare primeşte trofeul „Recenzia de Aur” din partea Google, ca apreciere pentru calitatea serviciilor şi produselor oferite publicului, lucru reflectat în recenziile de pe Google Maps. Sunt premiate restaurante precum Piaţa9 din Oradea, dar şi NARU din Timişoara. În Bucureşti apare un premiu pentru Hotelul Epoque, dar am găsit şi o distincţie pentru pensiunea Agnes din Vişeul de Sus. Pe listă se află şi Harmony Cafe din Iaşi, The Bean Speciality Coffee, Iaki Spa din Constanţa sau Riviera Beauty & Spa din Cluj-Napoca.

Condiţiile pentru premiere sunt următoarele:

  • companiile trebuie să aibă profilul actualizat cu toate detaliile (adresă, program, teleon etc)
  • să fie active prin publicarea de actualizări constante
  • să aibă cel puţin 100 de recenzii pe Google Maps şi un minim de 4.5 stele

Google Compania Mea este un instrument gratuit prin care afacerile îşi pot pue profilul pe Google Maps şi Google Search. Astfel ele apar în Maps cu toate detaliile, iar clienţii vor putea găsi informaţii relevante. Profilul unei afceri poate include programul, adresa, datele de contact, poze, descrierea locaţiei, recenzii, meniu, dar şi butoane de trimitere spre site.

În România există peste 200.000 de afaceri verificate, care şi-au validat locaţia pe hartă. Ele includ peste 8000 de restaurante, dintre care 1000 au rating peste 4.5, peste 7000 de hoteluri, din care aproape 1000 au rating peste 4.5, plus peste 1700 de cafenele, din care 350 au rating peste 4.5. Sunt şi peste 200 de spa-uri şi multe altele, inclusiv instituţii bancare, afaceri din domeniul medical, saloane cosmetică şi agenţii de turism.

Mai multe detalii aveţi aici.