Grupul Trickshot se extinde la Timişoara, Iaşi şi Cluj-Napoca

0
731

Am luat prima dată contact cu Trickshot la Promenada Mall, drept un restaurant pe specific american diner, cu burgeri, coaste, dar şi cu divertisment: biliard şi bowling. Ulterior franciza s-a extins şi în alte malluri. Acum aflăm de planuri de extindere şi în alte oraşe, precum Timişoara, Iaşi şi Cluj-Napoca.

Grupul Trickshot va investi 2 milioane de euro per locaţie pentru extinderea în Timişoara, Iaşi şi Cluj-Napoca. Locaţiile Trickshot au deja un trafic de aproximativ 81.000 de oaspeţi pe lună. Acum au 3 locaţii deschise în Bucureşti şi unul în Braşov. Grupul Trickshot are ca specific îmbinarea gastronomiei de calitate cu activităţi recreaţionale. Fiecare nouă locaţie deschisă implică dotarea cu echipamente de ultima generaţie, sustenabile şi prietenoase cu mediul, în linie cu planurile pe termen lung ale companiei.

Locaţiile acestea sunt gândite nu doar pentru centre comerciale de mari dimensiuni, dar şi pentru un profil clar al utilizatorului: educat, tânăr profesionist, corporatist, antreprenor. Publicul este exigent, are gusturi educate şi identifică ingredientele de calitate, chiar şi la cele mai simple preparate. Pe lângă mâncare veţi găsi şi reţete culinare internaţionale, mixuri moderne de băuturi şi specialităţi de cafea.

În plus există şi componenta de Arcade Games, bowling, biliard şi shuffleboard. Trickshot apărea în 2014, odată cu deschiderea locaţiei din Promenada Mall, sub conceptul de Bowling & Restaurant. Ulterior se deschidea şi o locaţie în Mega Mall, în 2017, iar în 2019 apărea Trickshot Food Market, ca un spaţiu urban, cu design modern şi 10 staţii culinare.

Din acelaşi business face parte şi AveForchetta, deschis în zona Novotel Bucureşti pe Victoriei, un restaurant neo italienesc, centrat pe designul şi lifestyle-ul italienesc. Grupul Trickshot include 7 locaţii şi estimează o cifră de afaceri de 17 milioane de euro pentru anul 2023.