Radisson Blu Bucureşti reinventează brunch-ul de duminică: Tasty Times, No Rush Brunch şi Aristobeats

0
1140

Lanţul de hoteluri Radisson Blu dn Bucureşti (cel mai mare hotel de 5 stele din România) vrea să reinventeze conceptul de brunch de duminică. Astfel, începând de duminică, 19 martie, harta culinară a Bucureştiului câştigă un nume nou, Tasty Times/ No Rush Brunch.

Din 23 martie Radisson va lansa şi Aristobeats, un concept inedit de eveniment, care are loc în fiecare joi între orele 18:00 şi 23:00 în cadrul Aristocool, zona de bar din lobby-ul hotelului. Cei care participă la Tasty Times vor avea parte de o experienţă rafinată şi complexă, incluzând o varietate de opţiuni culinare din bucătăria internaţională şi mediteraneană.

Restaurantul Sharkia e cel care asigură preparatele, în tandem cu Ginger Sushi Bar & Lounge. Preparatele din meniul Prime Steaks & Seafood şi Artistocool se vor găsi de asemenea în oferta brunch-ului Tasty Times. În meniul se află fructe de mare, bufet de peritive reci şi preparate calde, carving station, pasta live station în parmezan wheel şi o selecţie de brânzeturi fine.

Există şi un bufet de dulciuri, cu faimoasele Creppe Suzette, Pannacotta cu fructe de pădure, Tiramisu, mousse de ciocolată albă şi neagră, plus alte deserturi rafinate. Preţurile pentru Tasty Times/ No Rush Brunch pornesc de la 400 de lei de persoane pentru adulţi şi 300 de lei pentru adolescenţi cu vârste între 12 şi 18 ani. Pentru cei mici cu vârste între 6 şi 12 ani preţul este de 200 de lei. În spaţiul de brunch există amenajat şi un loc de joacă pentru copii.

Aristobeats e gândit pentru relaxare alături de prieteni, la final de zi de muncă. Include muzica asigurată de DJ, divertisment live şi cocktailuri exclusiviste marca Aristocool.