Sandviş cu chiftele nou la Subway: Big Sub Meatball Marinara este acum disponibil

0
340

Odată cu sezonul toamna-iarna, restaurantele dau un mare refresh meniului lor. Se întâmplă şi în cazul celor de la Subway, care ne propun noul Big Sub Meatball Marinara. Acesta se poate găsi în toate restaurantele Subway şi este gândit pentru lunile reci.

Subway ne propune un mega sandviş, care poate fi echivalentul unei mese calde, concurând cu una pregătită acasă. Noul Big Sub este un sandviş plin cu ingrediente calde şi reci, suficient de consistent pentru a potoli foamea ce apare la cină în serile mai reci. E gândit pentru a fi consumat to go şi nu implică deloc plastic pentru ambalare şi nici nu e nevoie de tacâmuri. Îl găsiţi în două variante: 30 cm şi 15 cm.

Acesta este produsul gândit de companie special pentru ultimul trimestru din 2022. Chiftelele din carne de porc acoperite cu sos de roşii marinara au fost apreciate de public şi acum ele revin, de data asta acoperite cu brânză topită şi cu legume. Ele pot fi alese în funcţie de preferinţe. Chiftelele sunt lăsate la marinat timp de 2 zile în sos marinara tradiţional italian. Sosul este faimos, fiind preparat din roşii foarte coapte, ceapă şi ierburi aromatice şi are un gust unic şi intens. Peste chiftele găsim un strat de brânză mozzarella şi brânză cheddar, care se topeşte atunci când chiftelele sunt încălzite. Puteţi alege versiuni de pâine albă, neagră multicereale, pâine cu parmezan şi oregano.

Subway a adus înapoi şi băuturi precum Pumpkin Spice Latte, care se potriveşte la fix cu fursecurile cu ciocolată.