KFC întâmpină Anul Nou Chinezesc cu pui cu parmezan şi trufe

0
1271

Ne place uneori să scotocim tot Internetul, căutând cele mai inedite reţete de preparate fast food. Astfel auzim că în Japonia există KFC cu sos fără miros de usturoi, sau că tot în Japonia există Kitkat cu wasabi. Apoi găsim cartofi cu bacon la McDonald’s în SUA. În Singapore KFC propune o specialitate de pui cu parmezan şi trufe.

Preparatul este o reinterpretare a unui dish tradiţional în jurul căruia se reuneşte familia cu ocazia Anului Nou Chinezesc. Preparatele cu gust de trufe au câştigat tot mai mulţi fani în Singapore, în special în rândul celor tineri. Mâncarea este inspirată de meniul de la cafenelele de hipsteri, care servesc cartofi prăjiţi cu trufe sau paste cu trufe.

Restaurantele fast food nu se ating de acest ingredient, probabil pentru că e scump şi rar. În Bucureşti spre exemplu în centrul oraşului pastele cu trufe costă cu vreo 10-15 lei lei mai mult decât orice alte paste din meniu . Combinaţia de parmezan cu trufe peste pui prăjit pare să satisfacă oamenii din Singapore în mod deosebit.

Produsul vine cu o campanie masivă de promovare, pe outdoor sau prin media. Se pregăteşte şi o reclamă video virală. Sunt curios şi cât costă un meniu de genul faţă de un Crispy normal sau aripioare.