Hop Garden aduce franciza Prepeliţescu în Bucureşti

0
1283

Grupul Hop Garden, cunoscut pentru berăriile sale va aduce în Bucureşti franciza Prepelitescu Urban Food & DriveIn. Acest grup a semnat un acord cu franciza respectivă, pentru a administra brandul Prepeliţescu pe piaţa din Bucureşti, urmând a deschide primul local din cadrul francizei în complexul Magic by Hop Garden. El se află în Drumul Taberei nr 115, Bucureşti.

Începând cu luna mai 2021, Magic Bistro din complexul Magic by Hop Garden devine Prepeliţescu şi îşi va modifica meniul şi identitatea vizuală în conformitate cu prevederile contractului de franciză. Investiţia totală în organizarea şi promovarea noii identităţi a acestui restaurant se ridică la 50.000 de euro. Va include o reamenajare a spaţiilor interioare şi exterioare ale localului, proiecte de utilizare a bucătăriei, dar şi activităţi de reorganizare şi instruire a personalului.

Vor avea loc şi activităţi de marketing şi comunicare a noului brand. Compania estimează o cifră de afaceri de 500.000 de euro pentru acest restaurant Prepeliţescu după primul an de activitate. Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat în evenimente private şi corporate.

Ce se va afla în meniu?

Din ce am înţeles clienţii vor putea consuma preparate din carne şi ouă de prepeliţă, precum ciotoiaşe de prepeliţă, scottish eggs, dar şi crochete de prepeliţă. Vor exista în meniu şi nuggets, fingers de prepeliţă, cârnaţi thuringer din prepeliţă (afumaţi), dar şi ouă caramelizate şi ouă proaspete cu iaurt. Până şi un gyros revoluţionar de prepeliţă este în pregătire.

Franciza Prepeliţescu a debutat în 2020 şi continuă povestea începută în 2021, odată cu lansarea brandului Ferma Bunicii. În 2020 a fost creat primul restaurant drive in Prepeliţescu în Râmnicu Vâlcea, cu accentul pe produse naturale, din carne de prepeliţă şi nevoia de preparate sănătoase a publicului.