Ice Cream Festival la Hard Rock Cafe: ce bunătăţi de îngheţată a pregătit localul pentru 17-19 august

0
1437

După câteva evenimente pe bază de grătar şi cocktailuri, Hard Rock Cafe Bucharest îşi întoarce privirea şi pentru cei care au poftă de dulce, de îngheţată. Restaurantul cu specific american a anunţat că între 17 şi 19 august va organiza Ice Cream Festival. Aflaţi ce bunătăţi v-au pregătit mai jos.

Timp de 3 zile puteţi participa la Ice Cream Festival şi încerca multiple arome de îngheţată. Se va găsi într-un meniu dedicat, în combinaţii inedite, cum nu veţi mai putea gusta la nici un alt local. Fie că vorbim despre pepene galben, gofre calde, mini choux-uri pufoase sau bezele, toate acestea se îşi vor combina dulceaţa cu gustul sărat de covrigei sau alune.

Vor exista şi două cocktailuri şi milkshake-uri, toate pe bază de îngheţată. Chef Corneliu Carstea este în spatele acestui meniu delicios, pe care îl detaliem mai jos:

 • FRUTTI ICE CREAM COMBO
  Jumătate de pepene galben umplut cu o avalanșă de îngheţată asortată şi „îmbrăcat” într-o simfonie de fructe proaspete. La final stropim totul cu piure aromat de zmeură şi de mango.
 • MADNESS ICE CREAM
  Cupe de îngheţată asortată, însoţite de sos de ciocolată şi piure de zmeură. Acoperim apoi cu o avalanşă de frişcă, cuburi mici din legendarul nostru brownie preparat în casă, bezele, bucăţele de ciocolată, biscuit Oreo, napolitana, covrigei săraţi, bomboane colorate. Se adaugă un strop de Amaretto la final.
 • WAFFLE BOMB
  Două gofre fierbinţi, acoperite de sosul de caramel şi răcorite de cupe generoase de îngheţată asortată şi frişcă din belșug. Finisam cu fructe proaspete şi la final stropim totul cu piure aromat de zmeură şi de mango.
 • PROFITEROL
  Mini choux-uri pufoase umplute cu cremă fină de fructe de pădure, mango şi cappuccino, acompaniate de îngheţată de vanilie savuroasă, frişcă din belșug, alune de pădure sărate şi covrigei crocanţi. Finisăm cu două beţişoare din foaie de napolitană umplute cu ciocolată, busuioc şi ciocolată cu mentă.
 • ICE CREAM MIX
  Trei arome de îngheţată la alegere.
 • VANILLA ROCK BEER SHAKE.
  Coca-Cola, vodcă Smirnoff Vanilla, Captain Morgan Spiced şi sirop Monin de zahăr brun, sub o avalanşă de îngheţată de vanilie şi frişcă.
 • TWIST & SHOUT SHAKE
  Un shake cum nu ai mai întâlnit! Rom Captain Morgan Spiced, Guinness, cremă de cacao, îngheţată de vanilie şi sirop Monin de caramel sărat. Acoperim cu frişcă, sirop de ciocolată, caramel şi bucăţele crocante de bacon.
 • MILKSHAKE
  Lapte proaspăt combinat cu îngheţata ta preferată, după reţeta Hard Rock.

Vor exista şi sorbet-uri cu gust de fructe proaspete şi următoarele arome de îngheţată: vanilie, ciocolată, alune, fistic, bubble gum, căpşuni (sorbet), mango (sorbet) şi lime (sorbet).

Totul începe vineri, pe 17 august la ora 18:00. Rezervările se fac la numărul 021.2066261