Îngheţata cu colivă face senzaţie la o gelaterie din Braşov; Iată ce alte specialităţi ciudate mai au!

0
2980

Ştiu exact spaţiul în care se află gelateria aceasta trăznită din Braşov: fix lângă KFC-ul din Piaţa Sfatului. Locaţia are un nume inedit, EIS/kalt/ şi ne promite îngheţată 100% naturală, din ingrediente bio, delicioasă şi cu arome din cele mai insolite.

Întâi s-a viralizat aroma de colivă, apoi am aflat că există şi îngheţată cu vin fiert, porumb, prosecco şi cam orice îţi trece prin cap. E doar o chestiune de timp până auzim de îngheţată cu mititei sau shaorma. Mirabela şi Cornel Medrea sunt în spatele acestui business. Ambii sunt foşti corporatişti şi au descoperit o pasiune pentru îngheţata artizanală, 100% naturală, fără prafuri sau coloranţi.

În interviul acordat celor de la iQAds au menţionat că ingredientele le vin în minte peste noapte şi pot fi orice, de la mămăligă la cuişoare, cuba libre, pina colada sau castraveţi. Conceptul provine din Germania, mai bine zis din Nurnberg, unde se afla fratele lui Cornel. În meniul EIS/kalt/ din Braşov se mai află şi cafea, ciocolată caldă, ceai, băuturi răcoritoare, prăjituri şi altele.

EIS/kalt/ se află pe Facebook, Instagram şi Tripadvisor, unde sunt o grămadă de recenzii pozitive. Îi găsiţi în Piaţa Sfatului 3, între KFC şi biserica şi abia aşteptăm să îi încercăm. Dacă sunt pe jumătate cum am auzit că sunt, riscă să fie cea mai originală „îngheţătărie” din România.

Sursa foto