Lagardere Travel deschide un nou magazin 1 Minute în zona de nord a Capitalei

0
330

Lagardere Travel Retail a anunţat că va deschide un nou magazin 1 Minute în nordul Capitalei. Acesta se va afla în clădirea Charles de Gaulle Plaza şi extinde conceptul de Quick Service Restaurant care a început să se găsească tot mai des în clădirile de birouri, uneori prin galerii comerciale şi în huburile mai aglomerate ale Capitalei.

În acest caz e vorba despre un restaurant cu servire rapidă, din care se pot cumpăra sandvişuri, salate, fresh-uri, iaurt cu fructe şi produse de patiserie. Mai sunt şi alte produse de tip convenience. Magazinul 1 Minute din Charles de Gaulle Plaza integrează şi conceptul So! Coffee în acelaşi spaţiu, prin intermediul unui coffee corner. Veţi găsiţi WiFi aici, scaune comode şi o terasă exterioară utilă vara.

Numele de “1 Minute” vine de la dorinţa companiei de a fi la doar un minut distanţă de public, mai precis de cei care caută un prânz, mic dejun sau brunch sănătos şi proaspăt.

Lagardere Travel Retrail este una dintre cele 4 divizii ale grupului Lagardere. Este o companie din industria de retail pentru călători şi operează doar 4400 de locaţii în cadrul liniilor Travel Essentials, dar şi Duty Free & Fashion şi Foodservice. Le găsiţi în aeroporturi, gări şi alte zone de gen în 34 de ţări de pe glob. În România Lagardere operează de 20 de ani în zonele de tranzit, dar şi galerii comerciale şi centre de afaceri.

Cele mai cunoscute ramuri ale sale sunt Inmedio, Relay, 1 Minute şi So! Coffee.

Sursa foto