Jidvei lansează campania „Must de la Jidvei”, sprijină producătorii de vin de casă

0
793

Jidvei continuă să susţină producătorii de vin de casă prin campania „Must de la Jidvei”. Iniţiativa a ajuns la a cincea ediţie şi are rol de a promova şi transmite tradiţiile seculare de producere a vinurilor de casă.

Aceste tradiţii fac parte din moştenirea noastră culturală ca popor. Cu 5 ani în urmă Jidvei lansa campania „Must de la Jidvei”, care a generat comenzi de la peste 6000 de persoane pentru mustul realizat din strugurii celei mai mari plantaţii viticole din ţara noastră. Noua campanie are loc între 23 iulie şi 31 august 2019, iar după recoltare, strugurii vor fi livraţi în condiţii optime în 15 judeţe ale ţării, dar şi în Bucureşti.

Clienţii pot cumpăra must ravac deburbat (limpezit), care se obţine prin presarea uşoară a strugurilor şi nu prin stoarcerea lor. Mustul ravac are multiple avantaje, precum faptul că nu conţine resturi/ pieliţe, fragmente de ciorchini sau sâmburi. Calitatea este astfel garantată, după cum indică şi declaraţia de conformitate primită la livrare.

Compania Jidvei se ocupă şi de înnobilare cu drojdii selecţionate, pentru a asigura un proces de producţie a vinului cât mai eficient. După cumpărarea mustului, gospodarii vor avea parte de asistenţă telefonică de la specialiştii Jidvei pentru a realiza o vinificaţie ca la carte. Cantitatea minimă de must comandată este de 100 de kilograme, cu preluare din puncte fixe de distribuţie în localităţi vizate. Comenzile de peste 250 de kilograme sunt transportate direct la domiciliu.

În 2019 sortimentele puse la bătaie sunt Fetească Regală cu Muscat Ottonel şi mustul roze introdus anul trecut. Sauvignon Blanc este disponibil doar în punctele fixe de distribuţie. Preţul unui kilogram de must este de 4.5 lei (TVA inclus). Puteţi realiza comenzile aici sau la numărul de telefon 0755.706.000.