Joseph Hadad deschide un hub culinar din 3 restaurante lângă Ateneu + noul restaurant MACE

0
9957

Chef Joseph Hadad a pornit un proiect culinar curajos pe plan local, care presupune înfiinţarea unui hub culinar format din 3 restaurante, chiar în centrul Bucureştiului. În primăvara acestui an Chef Hadad a continuat să comunice cu publicul via IGTV, pregătind reţete pentru publicul online. Aflaţi detalii despre noul său proiect mai jos.

Chef Hadad s-a consacrat prin experimentele culinare şi combinaţiile de arome şi reţele inventate. În perioada de la începutul anului brasseria CAJU a oferit livrări şi catering pentru evenimente, iar acum e momentul pentru o nouă provocare. Hubul culinar este înfiinţat pe strada Nicole Golescu, lângă Ateneu. El este compus din 3 restaurante, iar primul este brasseria CAJU by Joseph Hadad, care oferă casual dining şi preparate pe care Chef Hadad le asociază cu copilăria sa, cu influenţe nord africane. Al doilea restaurant din hub este JOSEPH by Joseph Hadad, care se va muta aproape de CAJU.

Lucrările de amenajare a spaţiului sunt foarte complexe şi necesită câteva luni până la finalizare. Dacă totul va fi bine, hubul va fi gata până la final de an. Ei bine al treilea restaurant este unul nou, MACE by Joseph Hadad, care se va axa pe bucătăria marocană, asta ca teaser pentru început. Va include şi alte feluri de mâncare, unele nişate conform Chef-ului. Deschiderea restaurantului are loc în august, iar preparatele noii locaţii vor fi unele pe bază de carne.

Proiectul acestui hub implica o investiţie de 400.000 de euro, iar terasa va fi deschisă în perioada 18-22 august. Caju are un decor special, se vadă mâna unui arhitect şi a unui decorator şi sunt sigur că şi Mace va face o impresie bună, deşi vom lua contact cu el mai degrabă la terasa. Aşteptam cu nerăbdare să încercăm preparatele, mai ales că am mâncat mâncare marocană în Franţa şi mi s-a părut senzaţională, fie că vorbim de Tagine, Zalouk sau cam orice bunătăţi pe bază de cuşcuş.