mobilPay Delivery este o nouă platformă de comenzi la restaurante, magazine şi producători locali

0
1356

Încă o aplicaţie şi platformă de comenzi la domiciliu intră pe piaţa locală astăzi, sub numele de mobilPay Delivery. NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plăţi electronice din ţara noastră a lansat această platformă, care îi permite clientului să realizeze comezi de preparate de la restaurante, dar şi produse de la magazine şi de la producătorii locali de bunuri alimentare.

Serviciul este integrat în aplicaţia mobilă mobilPay Wallet, dezvoltată de NETOPIA Payments, soluţie tip portofel digital cu care poţi face toate plăţile de care ai nevoie. În platforma de livrări au fost deja înscrise peste 20 de restaurante din Bucureşti, printre care La Mama, Speed Pizza, Sushi House sau Burger Van. Până la finalul anului compania estimează că vor fi listate peste 100 de restaurante partenere. Pentru plasarea de comenzi, utilizatorii trebuie să acceseze secţiunea „Restaurante” din aplicaţia mobilPay şi să îşi introducă adresa de livrare, apoi să aleagă preparatele sau produsele preferate de la restaurantele partenere disponibile în zona lor.

Pot opta pentru o variantă de livrare la adresă sau pickup (ridicare personală). Platforma mobilPay Delivery va primi în curând şi o secţiune Magazine, prin care poţi comanda legume, fructe, băutură, îngheţată, vinuri, cafea, produse tradiţională şi produse de apicultură de la magazine şi mici producători. Printre magazine se vor găsi şi rarităţi ca Butoiul cu Îngheţată sau Gust Autentic. Veţi putea achita comenzile şi cu carduri de masă, iar NETOPIA Payments a realizat parteneriate cu toate companiile emitente de tichete de masă, permiţând posesorilor plasarea şi achitarea de comenzi la restaurantele participante.

Micii producători locali, patronii de restaurante şi comercianţii, dar şi cafenelele se pot înscrie în platformă aici. Aplicaţia le aduce peste 300.000 de utilizatori ca public şi potenţiali clienţi. NETOPIA Payments percepe comercianţilor un comision de 6% din fiecare tranzacţie înregistrată.